kuba.kaczor13 pisze:hej Ewciafajne te Twoje kotełki
Cześć Kubuś !

Znasz je osobiście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Zuzinko zjem Cię, jesteś taka słodkaPolinko ukochana czarnobiała
![]()
![]()
![]()
Masz nową firankę założoną, że dziewczynki tak chcą za nią siedzieć?
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Miłego dnia![]()
Ja dziś popędzę małża nich mi mierzy te okna w końcu, bo chcę też osiatkować, żeby w lato przy otwartym siedzieć w końcuAle nie tak żeby mi koty na parapet wychodziły tylko te małe okna. Zawsze to też coś
Czemu nie chcesz żeby dziewczynki uprawiały parapeting przy otwartym okienku - niech też poczują się jak na balkonie.
Chcę i do tego dążę - ale nie chcę, żeby wychodziły na zewnętrzny parapetBędą siedziały przy otwartym oknie
Polinko masz posturę Marysi, ale charakterek Kitusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jak na zewnętrzny to nie - jasne że domowy jest lepszy.
Podobno krówki to charakterne kotki są i u Poli zdecydowanie to się sprawdza.
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:hej Ewciafajne te Twoje kotełki
Cześć Kubuś !![]()
Znasz je osobiście
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Zuzinko zjem Cię, jesteś taka słodkaPolinko ukochana czarnobiała
![]()
![]()
![]()
Masz nową firankę założoną, że dziewczynki tak chcą za nią siedzieć?
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Miłego dnia![]()
Ja dziś popędzę małża nich mi mierzy te okna w końcu, bo chcę też osiatkować, żeby w lato przy otwartym siedzieć w końcuAle nie tak żeby mi koty na parapet wychodziły tylko te małe okna. Zawsze to też coś
Czemu nie chcesz żeby dziewczynki uprawiały parapeting przy otwartym okienku - niech też poczują się jak na balkonie.
Chcę i do tego dążę - ale nie chcę, żeby wychodziły na zewnętrzny parapetBędą siedziały przy otwartym oknie
Polinko masz posturę Marysi, ale charakterek Kitusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jak na zewnętrzny to nie - jasne że domowy jest lepszy.
Podobno krówki to charakterne kotki są i u Poli zdecydowanie to się sprawdza.
Noo, moja Kitula widziałyście, bywa opętanaNiby delikatna, ale potrafi narobić blizn na całe życie
Kituś to mały szatan wcielony
Marysia jest do rany przyłóż
Kitula dostała po nosie, bo Marysia się jej wystraszła. Nawet ja sie czasem boje, ale znam "córkę" 14 lat to wiem jak postępować z małym szatanem
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:hej Ewciafajne te Twoje kotełki
Cześć Kubuś !![]()
Znasz je osobiście
\
Ciebie też
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 12 gości