Moderator: Moderatorzy
catalina pisze:Yagutka pisze:catalina pisze:Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie kupował i gdzie kupić Renalzin...
Ja kupowałam tu: http://www.animeddirect.co.uk/renalzin-50ml.html
jest też na amazonie (przynajmniej był, jak kiedyś sprawdzałam) i pewnie na ebayu.
Dzięki Yagutka. Bo się nad nim zastanawiam. W którymś wątku czytałam, że lantan się tez w organizmie odkłada....
A tak z innej beczki, Negra ma tragedię w paszczy, łącznie z nadżerkami, kamieniem, dziwnie czarnymi dziąsłami i zębami w okolicach dziąseł. Lekarz zaproponował, żeby ją uśpić na kilka minut, podłączoną do kroplówki dożylnej i usunąć co najgorsze w szybkim tempie. Nie wiem co mam robić. Jeżeli nerki się nie poprawią, ą wszystko na razie wskazuje, że nie, to nigdy jej tego nie wyczyszczę, a świadomość, że ją boli jest okropna. Z drugiej strony je suche, chętniej niz mokre. Więc nie wiem czy jest aż tak wytrzymała na ból. Do tego ta cholerna kreatynina nie spada. Na razie zatrzymała się po 3 tygodniach na 6,5.
taizu pisze:catalina pisze:Yagutka pisze:catalina pisze:Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie kupował i gdzie kupić Renalzin...
A tak z innej beczki, Negra ma tragedię w paszczy, łącznie z nadżerkami, kamieniem, dziwnie czarnymi dziąsłami i zębami w okolicach dziąseł. Lekarz zaproponował, żeby ją uśpić na kilka minut, podłączoną do kroplówki dożylnej i usunąć co najgorsze w szybkim tempie. Nie wiem co mam robić. Jeżeli nerki się nie poprawią, ą wszystko na razie wskazuje, że nie, to nigdy jej tego nie wyczyszczę, a świadomość, że ją boli jest okropna. Z drugiej strony je suche, chętniej niz mokre. Więc nie wiem czy jest aż tak wytrzymała na ból. Do tego ta cholerna kreatynina nie spada. Na razie zatrzymała się po 3 tygodniach na 6,5.
Chyba bym usunęła to najgorsze
Koty często suchą karmę po prostu łykają, miałam taką aparatkę - po usunięciu wszystkich zębów jadła chętniej niż z zębami...
marijuanaa pisze:Czytam wątki nerkowcowych kruszyn i leżę, i beczę. Uświadamiam sobie, jak straszna jest ta choroba. Jak bardzo będę bezsilna podczas tej nierównej walki, gdzie i tak pewnego dnia będę musiała wywiesić białą flage, by mój kot nie musial odchodzić w cierpieniach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości