Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 02, 2015 12:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A mnie to zdjęcie się średnio podoba. Tu góra ok, ale jakoś tak... nogi mi nie pasują, dla mnie psują zdjęcie. No ale w sumie co z nogami zrobić? ;)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw kwi 02, 2015 13:04 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

No wiem, nogi jak nogi, mnie nie przeszkadzają bo jak piszesz odczepić się ich nie da :) można nad nimi popracować, tu są naturalne. Jednak nie o to mi chodziło a o zamysł sam w sobie. Takie sfotografowanie z góry, gdzie brzuszek widać trochę, nogi można ułożyć inaczej, jednak to zdjęcie wygląda naturalnie i nie nachalnie :)
No to np drugie:
Obrazek
Mnie się ta sesja podoba bardzo :) Pokazanie brzucha w tle a nie jako główny obiekt i nie kiczowato :)
Sesji brzuszkowych gwiazd oczywiście jest całe mnóstwo.

To np jest straszne:
Obrazek

Mina Anety jest okropna - na większym zdjęciu lepiej to widać, nie rozumiem jak takie zdjęcie z tak nietrafioną miną trafiło na okładkę :/ No i to rozplaszczenie się - widać, że im niewygodnie. Ja zwracam na takie rzeczy uwagę. To widać jak ktoś się nie czuje dobrze w danej pozycji czy jego mina jest tylko połową miny a nie w pełnej krasie buzią :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 02, 2015 13:13 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw kwi 02, 2015 14:26 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ja wolę Twoje zdjęcia, są wesołe lub tajemnicze. A sesje z Marysią i Kitusią zawsze są świetne.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw kwi 02, 2015 15:16 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Jednak nie będzie dziś sesji, bo szwagierka dziś po całym dniu pracy i jeszcze wieczornym kursie nie będzie miała siły. Przełożyłyśmy jak będzie miała urlop i wtedy z rana będziemy się fotografować na wypoczętą twarz ;)

Wczoraj kupiłam w markecie dwie kapusty kiszone - czerwoną i białą z tych wiader. Nigdy nie jem takiej kapusty z wiader, ale nie mogłam się oprzeć - miałam ochotę wsadzić tam rękę i zjeść tą kapuchę. Mąż się dziwnie na mnie patrzał, że tak ładuję dziwne zakupy do koszyka - kapusty kiszone różne smaki, jogurty, truskawki i co tam jeszcze. W domu tylko skosztowałam i te kapusty to półprodukt - teraz muszę z nich coś na obiad wymyślić. Macie pomysł jakiś? :)

Gosiu będą i moje zdjęcia :) A właśnie, zapomniałam o dwóch zdjęciach:
Obrazek
Obrazek
Na miau w adopcjach pojawiła się dziwnym zbiegiem okoliczności buraska, która ma na imię Marysia - jak oryginalnie 8)

klaudiafj

Post » Czw kwi 02, 2015 16:10 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Obrazek

Idealne zdjęcie,szalenie mi się podoba!!!!!!! :D

Klaudia,co do smakoli w labiryncie czy innych zabawkach tego typu,to ostatnio w tv było o otyłych zwierzętach,że bardzo często błędem właścicieli jest to,że dają te różne smakołyki futrzakom,a od nich tyją. Wypowiadał się specjalista,że w takich zabawkach normalna karma powinna być,taka jaką zwierzak je na co dzień :) Mówili też o tym,że często jest ten problem,że potem futrzak nie zawsze chce jeść karmę,że wybrzydza,bo czeka na smakołyki :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw kwi 02, 2015 16:28 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Gosiagosia pisze:Ja wolę Twoje zdjęcia, są wesołe lub tajemnicze. A sesje z Marysią i Kitusią zawsze są świetne.

:ok: :ok: :ok: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 02, 2015 16:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Obrazek

Paluszki Mryniowe cudne, i te fotki też! I oczywiście fotki Kituni śliczne! :1luvu: Pozdrawiamy Was Kochane cieplutko w ten zimoey dzionek, a Dziewuszki całujemy! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 02, 2015 16:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Klaudus :piwa: No to jak Kitusia zaczepia, to normalne że oberwalabym po nosku -dziewczynki ustalają granice zabawy :wink: u mnie podobnie było, dziadki nie raz z podrapanymi nochalkami chodziły :smokin:

Co do ciążowych sesji zdjęciowych też nie umie serduszek z palców na brzucha ch itp, wszystkie na jedno kopyto, a sesja zdjęciową Janosz ładna :ok:

Marysienka :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw kwi 02, 2015 17:22 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

aannee99 pisze:

Idealne zdjęcie,szalenie mi się podoba!!!!!!! :D

Klaudia,co do smakoli w labiryncie czy innych zabawkach tego typu,to ostatnio w tv było o otyłych zwierzętach,że bardzo często błędem właścicieli jest to,że dają te różne smakołyki futrzakom,a od nich tyją. Wypowiadał się specjalista,że w takich zabawkach normalna karma powinna być,taka jaką zwierzak je na co dzień :) Mówili też o tym,że często jest ten problem,że potem futrzak nie zawsze chce jeść karmę,że wybrzydza,bo czeka na smakołyki :)

Mi też się bardzo to zdjęcie podoba :ok: Co do smakołyków masz rację - na opakowaniu pisze, że tylko 20 szt dziennie i o tyle zmniejszyć porcje karmy. Moja jak miały w labiryncie wsypane 3 saszetki smakołyków to karmy już wcale nie jadły, żywiły się tylko smakołykami :/ Ale jak dam tam karmę to za mało jej będą jadły... więc tak źle i tak nie dobrze. Jak dam do labiryntu karmę i w misce to labirynt będzie stał. Obecnie koty jedzą Friskis - to numer :D Takie marne jedzenie i właśnie się boję, że na tym zostaną, bo obie bardzo polubiły tą karmę. Póki co miski z TOTW stoją pełne a moje koty są na "cukierkach" i saszetkach :/

Witak Bożenko :)

Kasiu co do sesji ciążowych to ja zbieram różne zdjęcia i mam zamiar pytać mamy jakiego rodzaju zdjęcia je interesują. Niestety, ale mało jest fotografów teraz oryginalnych, wszyscy klepią te same zdjęcia, ale skoro mama takie chce to powinna takie dostać. Jednak ja ze swojej strony postaram się proponować coś innego, jak właśnie u A. Janosz :) Myślę, że tak będzie najlepiej, pokazać mamie zdjęcia i spytać jakie ujęcia (głupie słowo powtarzane teraz bardzo często) ją interesują, aby wybadać temat. np miałam sesje erotic - to poprosiłam dziewczynę, żeby wyszukała zdjęcia, jakie się jej podobają w necie i przesłała mi. W ten sposób miałam obraz jej gustu i robiłyśmy zdjęcia, które rzeczywiście chciała mieć w klimacie, który jej się podobał :)

klaudiafj

Post » Czw kwi 02, 2015 20:44 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudia, dobry wieczór !
Ktoś wcześniej napisał, że świetnie się Ciebie czyta- potwierdzam, jak się wczytam, to tylko cofam strony i czytam wstecz jeszcze :D
co do sesji ciążowych to właśnie koleżanka niedawno miała sesje, właśnie z serduszkami, z butkami, ale ma kilka bardzo oryginalnych zdjęć. jest zdenerwowana, bo fotograf nie powiedziała jej ze włosy są uczesane wiatrem- ale dla mnie to zdjęcie ma ogromny urok! uważam to za najlepsze zdjęcie. może kiedyś się jej zapytam, czy mogłabym pokazać Tobie sesje zdjęciową z jej udziałem.

śliczny opuszek Marysieńki :1luvu:
Biedna Kitusia :(

Ale koty szczęśliwe, bawią się razem :1luvu: :kotek: :kotek:

całuję Was kotki w noski, bądźcie grzeczne :kotek: :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw kwi 02, 2015 21:42 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ja przy drugiej ciąży planuję taką sesję :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt kwi 03, 2015 7:04 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt kwi 03, 2015 12:14 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dzień dobry :)

klaudiafj

Post » Pt kwi 03, 2015 12:17 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Klaudia

Jak panienki? :201461 :1luvu:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]