Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Dzień dobry
Właśnie wróciliśmy od Babci. Muszę powiedzieć, że torba JEST świetnaTo był strzał w dziesiątkę (nawet kasy już nie żal
)
Krótka recenzja, gdyby ktoś również planował zakup.
Dwie rzeczy, które zadecydowały, że wybór padł na ten model:
- wejście z boku
W większości zwierzę wsadza się od góry, co przy (tym) psie jest mordęgą, bo Kaj rozstawia łapy na bok i się zapiera, co utrudnia umieszczenie Go w torbie. Tu otwieram ściankę torby i Kaj sam wchodzi
- duża przewiewność/przezroczystość
Torba ma na 3 ściankach siatkę, przez którą zwierze może wyglądać i kontrolować świat. Dzięki temu Kaj chyba nie czuje się uwięziony i siedzi spokojnie. W lato takie rozwiązanie da (mam nadzieję), że nie ugotuje się zamknięty w torbie.
Torba jest porządnie wykonana, można ją rozmontować i złożyć. Ma utwardzone dno - do 6 kg zwierza spokojnie wytrzyma. Na zwykłego dachowca będzie idealna, dla np main coona już za mała.
Dwa minusy:
- powinna mieć na tylnej ściance osobną kieszeń, np na książeczkę wet.
- mogłaby mieć nóżki, by można ją było postawić na ziemi.
Co do mnieNiosło mi się ją wygodnie... chociaż było mi bardzo ciężko i troszku odchorowałam taki wysiłek
Wizualnie też mi się podoba
Ale najważniejsze, że Kaj zadowolony. Dziś przeleżał całą podróż pociągiem i sobie podsypał (o to chodziło!
), a w domu chętnie z niej korzysta jak z budki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości