Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 31, 2015 12:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja już M. zapowiedziałam,że w przyszłości,to tutaj wanna będzie ;)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto mar 31, 2015 14:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja mam wanne "rodzinną" dużo osób by się w niej zmieściło, ale nigdy nikt się w niej nie kąpał, może i lubie dużo wody, MOLKA TYM BARDZIEJ :lol: , ale wolę oszczędzać wodę :D fajnie później mieć kilka stów nadpłaty za wodę :D 8) zdecydowanie będzie prysznic, i w ogóle nie będzie brodzika :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 14:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Ja mam wanne "rodzinną" dużo osób by się w niej zmieściło, ale nigdy nikt się w niej nie kąpał, może i lubie dużo wody, MOLKA TYM BARDZIEJ :lol: , ale wolę oszczędzać wodę :D fajnie później mieć kilka stów nadpłaty za wodę :D 8) zdecydowanie będzie prysznic, i w ogóle nie będzie brodzika :D

zastanawialam sie skąd u Ciebie takie nadpłaty za wodę, ja miesięcznie też przy dwóch osobach płacę miesięcznie 70-80 zł, latem czasami więcej bo podlewam ogródek, ale i tak max 100
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 31, 2015 14:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja mam rozliczaną wodę raz w roku, więc to się zbiera jednak. w reszłym roku miałam prawie 600 zł nadpłaty :D
Obrazek

Moli25

Post » Wto mar 31, 2015 14:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Ja mam rozliczaną wodę raz w roku, więc to się zbiera jednak. w reszłym roku miałam prawie 600 zł nadpłaty :D

a nie możesz płacić mniejszych zaliczek? jak mieszkałam w blokach to spóldzielnia regulowała miesięczne opłaty od poprzedniego zużycia
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto mar 31, 2015 14:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡

mogłabym, ale wole tak jak jest, czynsz i tak mam bardzo niski więc wole po rozliczeniach ( woda a później ciepło) nie płacić po kilka miesięcy czynszu.
Obrazek

Moli25

Post » Wto mar 31, 2015 15:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Kiedyś obiecałam pokazać zieloną kuchnię. zdjęcie zrobione od razu po zakupie mieszkania. Oczywiście, zieleń szybko poszedł w zapomnienie, bo ni jak mi tam nie pasował, poza tym, uważam ze to ciężki kolor

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Wto mar 31, 2015 15:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Kiedyś obiecałam pokazać zieloną kuchnię. zdjęcie zrobione od razu po zakupie mieszkania. Oczywiście, zieleń szybko poszedł w zapomnienie, bo ni jak mi tam nie pasował, poza tym, uważam ze to ciężki kolor

Obrazek

wali po oczach 8O

u mnie w kuchnia jest ciemna zieleń, na ścianie , jednej - kaktus
Obrazek

mir.ka

Post » Wto mar 31, 2015 21:08 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Witam wieczorowo i to późnym wieczorkiem. Przespałam popołudnie i poodwiedzam wątki. Moja kuchnia to jednak w bieli ale z dodatkiem drewna na jednej ścianie. Wy stale coś zmieniacie więc pomyślałam że i u mnie czas zacząć coś pozmieniać. Łazienka i kuchnia idą na pierwszy rzut a potem zobaczymy. Muszę tylko w Totka zagrać może coś mi wpadnie :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto mar 31, 2015 21:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Cześć Gosiula :D
Tak jak juz pisałam kiedyś, ze ja nie taka chętna do wydawania pieniędzy, po prostu po tych ludziach musieliśmy zrobić remont :roll:
Jest tak paskudnie na dworze ze nie wiem czy usnę, wali w okna wiatrem jak oszalałe :?
Molka śpi wywalona kołami do góry, ja dzis trochę w stresie bo dzień w szpitalu spędziłam ale wszystko dobrze :D
O świętach nie myśle jeszcze, po za tym przy tych świętach nie ma tyle pracy co na Boze Narodzenie :mrgreen:
Pocieszam sie tylko tym, ze nie umylam okien bo chyba by mnie szlak trafił, przez ten deszcz są juz takie lekko mówiąc porządnie ufajdolone :ryk: wiec święta z bani c'nie ? :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Wto mar 31, 2015 21:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja też okien nie umyłam, jutro zmienię firanki i przetrę od mieszkania. Zresztą kot oprócz moich kotów na oknie siedzi ? No więc po co się wysilać, chociaż ja jestem taka trochę pedantka ale za długo walczyłam w tym roku z infekcją więc nie będę szaleć. Najważniejszy jest nastrój i rodzina.

Gosiagosia

Post » Śro kwi 01, 2015 4:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ta zieleń w kuchni była faktycznie paskudna :roll: Ja w kuchni mam na ścianach..korek,to jest okropne :strach: :strach: Poprzednia właścicielka mieszkania miała idiotyczny gust,a raczej jego brak,serio.Wiem,o gustach się nie dyskutuje,ale..to co tu było i nadal jest - łazienka,kuchnia,to..obrzydlistwo :roll:

Co do wody,to u nas co kilka miesięcy liczniki są spisywane,wczoraj akurat była babeczka i dwa razy spisywała jeden licznik,wpisała w rubrykę "560" i powiedziała 'no nie chce być inaczej',a ja szybciutko zerknęłam ile mają pozostali mieszkańcy,no w tej rubryce mieli po '120',max '200' :roll: :roll: Czyli coś dużo mamy..zobaczymy jakie rozliczenie przyjdzie.Zawsze mamy nadpłatę,około 100-150 złotych,mam nadzieję,że żadnej dopłaty teraz nie będzie :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro kwi 01, 2015 19:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

:piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 01, 2015 23:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡

O zazdroszczę Martus tej nadpłaty za wodę, u nas zawsze rachunki bardzo dużo, ale w sumie uwielbiamy kąpiele i to długie w wannie, także same na rachunki pracujemy 8O

Witam się wieczornie :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro kwi 01, 2015 23:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Faktycznie nadpłatę masz niesamowitą. Ja też rozliczam się raz na pól roku i nadpłatę miałam tylko 40 zł zazdroszczę Ci takiej nadpłaty. Ja oszczędzam i nic.

Gosiagosia

[poprzednia][następna]