Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 29, 2015 12:00 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Widziałam Dorotko zdjęcia, chciałam się już nawet upominać o foteczki, ale mnie uprzedziłaś :)

Mireczko, to teraz jest 14 a nie rano? 8O

:mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie mar 29, 2015 12:02 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Widziałam Dorotko zdjęcia, chciałam się już nawet upominać o foteczki, ale mnie uprzedziłaś :)

Mireczko, to teraz jest 14 a nie rano? 8O

:mrgreen:

dopiero 13-ta :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 29, 2015 12:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Klaudus :piwa: jest po 13 :ok: ja miałam o szczęście ze sm mi si zegarek przestawia bo bym w drugą stronę przesunęła :mrgreen:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 29, 2015 12:57 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Bytomskie dziewczynki :1luvu:
Co u Was? Jaka pogoda? :201461 jak sie czujecie?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 29, 2015 13:31 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Słonka, jak na dzisiaj? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 29, 2015 13:33 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Czuje się dobrze, cieszę się, że się wyjaśniło :) Pogoda Martuniu muszę rzec, że szara a dopiero co pisałam, że jest kolorowo i zielono ;) Na chwilę słońce wyjrzy i się chowa zawstydzone ;p
Bożenko, dobrze, że już jesteś uffff :D

klaudiafj

Post » Nie mar 29, 2015 14:47 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Też tak myślę, boście się mi Dziewuszki rozbestwiły! :ryk: :ryk:
Się skończył wąt z rozpędu. :ryk:
U nas dzisiaj też tak raz świeci, raz nie, ale że miało być prognozowane gorzej, to jest nieźle! :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 29, 2015 15:50 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Dziewczynki :D :D
coś mi dzisiaj czas szybko leci 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie mar 29, 2015 16:35 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej kochana :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie mar 29, 2015 17:13 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej, hej :)

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 13:28 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ale u nas jest pięknie - słychać wiatr w kominie jak w książkach Dickensa, na dworze pochmurno, pada deszcz... Lubie taką pogodę, lubię bo jest melancholijna :) Kotki śpią, mąż o obiad woła. Dziś kończy mi się L4 a wciąż mam stan podgorączkowy. Mam też namiary na kolejne biuro nieruchomości - ale nie wierzę, że będą mieli tanie lokale. Choć może jako, że lubią naszą stronę na fb, to się dogadamy.
Lokale na działalność są tu strasznie drogie...
Wczoraj nie mogłam zasnąć, bo myślałam o tej wystawie, o której mi nagadali w ZPAFie - że mogłabym mieć wystawę indywidualną. Chodziłam na takie wystawy do innych fotografów i próbowałam sobie wyobrazić siebie w tej roli - gospodarza :D No zobaczymy co będzie, jednak fotografia jako sztuka, chęć opowiedzenia o czymś za pomocą zdjęć, realizacja własnych projektów to jak najbardziej mój kierunek. Nie tylko sesje, nie tylko komercja. Ale indywidualna twórczość fotograficzna. Teraz muszę zacząć szykować zdjęcia na dyplom. Pomysłów na temat pracy miałam wiele, ale zapomniałam, że ja już realizuję pewien projekt bytomski - a to świetna okazja, żeby go rozwinąć i skończyć. Teraz tylko akceptacja i do dzieła.
Potem, jak zdjęcia będą gotowe, to trzeba je wdrukować i oprawić w formie wystawienniczej i stanąć przez komisją ZWIĄZKU POLSKICH ARTYSTÓW FOTOGRAFIKÓW i ją obronić. Właśnie obleciał mnie strach jak pomyślałam, że sterczę tam z tymi wielkimi zdjęciami ;) Chociaż już to robiłam w szkole foto :)
A od października wybiorę się na 99% na 3 stopień ostatni wtajemniczenia fotograficznego w ZPAF :)
Jak myślę o wystawie to wyobrażam sobie siebie jako Julię Roberts w filmie "Bliżej" - ona tam ma przepiękne studio, o jakim marzę i robi wystawy swoich zdjęć - portretów w wielkich formatach w pięknej galerii. haha Oczywiście jest to jakaś mrzonka, szczyt marzeń w mojej głowie, tak samo odległy jak to, że chciałabym mieć pałac i służbę ;p :ryk:
Miłego dnia życzę Wam, muszę iść gotować obiad, bo ryk niedźwiedzi coraz głośniejszy - głooooddddnyyyyy! :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon mar 30, 2015 13:31 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 13:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

U nas na zmiane leje , wieje i słoneczko wychodzi :roll:
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon mar 30, 2015 14:53 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Niedźwiedź nakarmiony? Misie małe też? Ty tez Niedźwiedziczko? :lol:
Hej Kochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]