Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 27, 2015 22:04 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudus no i super :piwa: więcej wiary w siebie kochana, bo jesteś świetna w tym co robisz :piwa:

:ryk: :ryk: domyślam się jak Maryś wyglądała :ok: Lolka mi też taki pokaz parę razy zrobiła :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt mar 27, 2015 22:41 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 27, 2015 23:08 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Idę już spać i do jutra. Pa Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 27, 2015 23:17 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:ryk: oj Marysieńka wrażeń szukała ale poszła po rozum do główki i do domku wróciła :ryk: uwielbiam ten widok kot uciekającego, chociaż mi czasami nie jest do śmiechu jak te torby pełne zakupów rzucam na przedpokój i w długa za kotem :lol: kiedyś zbiłam jakiś słoik ale byłam wściekła, nie na kota, na siebie bo tak mocno rzuciłam torby bo sie o Moli bałam :lol: ale jak juz ją złapie na ostatnim pietrze przy ostatnich drzwiach, biorę na ręce to jej sie traktor włącza i grucha cała drogę powrotna do domu -ewidentniie to lubi :ryk:
Gratuluje Klaudia- fotografia to Twój żywioł, zdecydowanie sie w tym odnajdujesz :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 27, 2015 23:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Mój m. raz wchodził do klatki i na schodach patrzy (3 piętra niżej) Marysia siedzi! Resztki włosów stanęły mu dęba, ale po bliższych oględzinach się okazało, że jakaś grubsza ta Marysia. Ale kot uciekł pod drzwi do takiej starszej sąsiadki 80letniej i m. tam zapukał i włosy tej kobiecie stanęły dęba, że jej kot na korytarzu siedział :D :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 27, 2015 23:33 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:lol: :lol: :lol:
Wieś masz racje,człowiek musi mieć oczy w okol głowy! Ile razy otwieramy drzwi bo gdzieś wychodzimy, i tacy niepewni wracamy z powrotem do mieszkania i szukamy Molki pod łóżkami po szafach :ryk: a nóż uciekła miedzy nogami a my nie widzieliśmy? :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 27, 2015 23:35 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Moje jak wracamy to siedzą jak świeczki przy drzwiach :D Ale dziś tego Marysia nogi poniosły i aż sama się wystraszyła co zrobiła haha ;p

klaudiafj

Post » Sob mar 28, 2015 15:21 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki :)
Jestem już po :) Zaprezentowałam fotografię mobilną ;p W Związku Polskich Artystów Fotografików pokazałam fotografię z telefonu komórkowego :) Dostałam brawa i byli zachwyceni! Nawet szew nasz fotograf powiedział, że jest zachwycony, że on to ogromnie wysoko ocenia i że to jest gotowy materiał na wystawę i powinnam to pokazać :D Wszyscy byli zachwyceni, dostałam tyle dobrych słów, że aż nie wierzę że to o mnie. Ani jednej złej uwagi :D
Za to kupiłam sobie w markecie eleganckiego szampana a kotom smakołyki :D
Sama prezentacja poszła mi średnio, bo się zbytnio stresowałam :oops:
Koleżanka ze kursu też dziś beczała - może taki dzień dzisiaj jakiś melancholijny :)

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob mar 28, 2015 16:03 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Moje mała tchórze nie uciekają między nogami tylko jak słyszą, że wchodzę do domu to mnie witają i pędem lecą do misek pokazać że tyle same siedziały w domu i że są głodne.

Gosiagosia

Post » Sob mar 28, 2015 16:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

U mnie to samo :D
Jak wchodzę do mieszkania to towarzystwo ucieka na klatkę. Kiedyś Gumisiowi pomyliły się drzwi i do sąsiadów chciał wejść :D
Cześć Klauduś :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob mar 28, 2015 17:32 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Dziewczynki :)
Wchodzę tak na miau dziś co jakiś czas niemrawo, ślepia mi się zamykają, robię stronę swoją i do tego mam podwyższoną temperaturę. I zaraz chyba zasnę. Zaglądam do każdej z Was po kolei :)
Agusiu to jak Ty łapiesz te wszystkie istoty, które rozbiegają się na klatkę ;) ?
Mój Kitek wył dziś znowu od 6 rano. Nawet Marysie budziła. Zauważyłam jedno - Kitek jest porannym skowronkiem jak małż, a Marysia jest nocną sową jak ja. Kitek się budzi skoro świt i nie ma dla nikogo litości - wyje i wyje, żeby wszyscy wstali. Za to kładzie się spać wcześnie. My z Marysią bawimy się nawet o 2 w nocy, ale potem nie umiemy się dobudzić - jak ładnie z rana przykryję Marysie to ona śpi do 14-15 :)

klaudiafj

Post » Sob mar 28, 2015 19:24 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Klaudus :piwa:
O to u mnie również futrzaki - każdy inny tryb wstawania :piwa: Lolcia późno się kładzie, ale wstaje wcześnie, Rudek zasypia wcześnie i późno wstaje , a Oskar ranny ptaszek :ryk: juz o 5 się drze :ok:

Klaudus Kuruj się :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob mar 28, 2015 19:42 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Moje już ok 5 30 latają i się biją, głodne jakieś ...... :ryk: A ja jestem sowa i czasami bym pospała. :D

Gosiagosia

Post » Sob mar 28, 2015 19:48 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dziś do oporu robię te zdjęcia niezależnie od tego, że czuje się nienajlepiej. Włączyłam sobie polski rock na słuchawkach, zrobiłam kawę i śpiewam robiąc zdjęcia ;) Trochę się obudziłam.
Ostatnio edytowano Sob mar 28, 2015 20:06 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy

klaudiafj

[poprzednia][następna]