Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwaka pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:fakt. tylko jedno pytanie mam może debilne czy 3 koty w domu to jest za wiele kota? bo nie wiem czemu ludzie się dziwnie paczaja jak mówię że dojrzałam znowu do tego żeby się rozmnożyć. kocio rozmnożyć.
" Jeden kot - to nie kot
dwa koty - to pół kota
trzy koty to dopiero jeden kot"
mamamariana pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:fakt. tylko jedno pytanie mam może debilne czy 3 koty w domu to jest za wiele kota? bo nie wiem czemu ludzie się dziwnie paczaja jak mówię że dojrzałam znowu do tego żeby się rozmnożyć. kocio rozmnożyć.
Od 3 dopiero robi się fajnie![]()
Rok temu zaczęłam jeździć do Schroniska, mając 2 koty. Teraz mam 4 plus często jakiegoś tymczasa. Dla mnie 5 to już za dużo. Ale 3??? Absolutne minimum![]()
Oczywiście, jeśli London będzie akceptował inne koty. Nie zauważyłam,żeby jakoś nerwowo reagował na obecność innych kotów, ale nie ma też bezpośredniego kontaktu.
ruru pisze:_aaaKotyRude2_ zapraszamy osobiście do schroniska,
np. w sobotę lub w niedzielę, będziemy, od 10 do 14, wszystkie atuty i wady Londona przedstawimy,
najlepiej osobiście poznać, jeśli jest możliwość,
a też teraz, niewiele więcej wiemy, bo Londek przyszedł przy nas,
bardzo był zdenerwowany nową sytuacją-
Pani, która go oddała, mówiła tylko, że jest przyjazny i do psów i do
dzieci, p. wet oceniła wiek na ok. 5 lat
_aaaKotyRude2_ pisze:ruru pisze:_aaaKotyRude2_ zapraszamy osobiście do schroniska,
np. w sobotę lub w niedzielę, będziemy, od 10 do 14, wszystkie atuty i wady Londona przedstawimy,
to w sobotę jak dożyję podjadę. gdzie was szukać?
_aaaKotyRude2_ pisze:ruru pisze:_aaaKotyRude2_ zapraszamy osobiście do schroniska,
to w sobotę jak dożyję podjadę. gdzie was szukać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 52 gości