Kacperek[']Franuś[']Morusek[']FIP-ot i miłosierdzie boskie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 26, 2015 15:52 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

gatiko pisze:A jak ona stoi z magnezem - jonogram ?

A mi skąd to wiedzieć?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 26, 2015 15:56 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Zapytałam, bo myślałam,e robiłaś badanie.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Czw mar 26, 2015 18:26 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Za Kubisię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw mar 26, 2015 20:46 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Za Kubisię i Bisię :ok: :ok:

Aniu, rano wysłałam paczuszkę z różnym renalowymi karmami, mam nadzieję że Bisi coś spasuje :201461
Wysłałam priorytetem, mam nadzieję że na jutro dojdzie.

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Czw mar 26, 2015 21:54 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

gatiko pisze:Zapytałam, bo myślałam,e robiłaś badanie.

Nie robiłam, bo wtedy jeszcze nie wiedziałam o tym kręceniu i gryzieniu.

mb pisze:Za Kubisię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Marysiu za kciuki bo jak najbardziej potrzebne. :(

Baltimoore pisze:Za Kubisię i Bisię :ok: :ok:

Aniu, rano wysłałam paczuszkę z różnym renalowymi karmami, mam nadzieję że Bisi coś spasuje :201461
Wysłałam priorytetem, mam nadzieję że na jutro dojdzie.

Dziękuję Agnieszka, Obrazek też mam nadzieję, bo suche Renala RC je, ale i wreszcie zaczęła saszetki felixa jeść.

Troszkę zdjęć koteczków.

Molisia, Stefanka i Kiciuś.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Kumisia
Obrazek Obrazek Obrazek

Bisia i Kicia
Obrazek Obrazek Obrazek

Bisia i Stefanka
Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj jak pojechałam z Kumisią do lecznicy na zastrzyki to zabrałam czarnuszka z powrotem.
Nikt go nie chce to i po co ma tam siedzieć a ja nie mogę sobie pozwolić na dalsze opłaty jego leczenia i hoteliku wraz z utrzymaniem.
Jak przywiozłam do domu to dałam mu jeść i zjadł prawie pół puszki karmy mokrej a następnie poszedł dopchać jeszcze pępa suchą karmą.
Potem polatał z radosnym miaukoleniem po podwórku obsikując co się da i witać się z kotami, potem poleciał gdzieś odwiedzić ''stare śmieci''.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw mar 26, 2015 21:58 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

:-) Piękne kotki.

Będę podczytywać.

Bisiunia, ale ma biedne oczka... Jak ona się czuje ?

gatiko

Post » Czw mar 26, 2015 22:01 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Aniu, jesteś niesamowicie kochana, ze go wzięłaś :1luvu:
I Twoje kotki są na tych zdjęciach takie śliczne, milusie i szczęśliwe :kotek:
Trafiły do kociego raju :1luvu:

Baltimoore

Post » Pt mar 27, 2015 7:08 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Aniu, miłego dnia :) I zdrówka dla kociów :kotek:
Poszedł jeszcze przelewik na leczenie futrzaków :ok:

Baltimoore

Post » Pt mar 27, 2015 7:10 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Baltimoore pisze:Aniu, miłego dnia :) I zdrówka dla kociów :kotek:
Poszedł jeszcze przelewik na leczenie futrzaków :ok:

Bardzo z serca dziękuję Agnieszka :aniolek: :1luvu: :201461
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt mar 27, 2015 8:39 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Czytam wątek i z całego serca podziwiam, wielki szacunek. Na pewno to, że koty są takie szczęśliwe i zadbane wymaga ogromu pracy, zaangażowania i serca. Mam w domu 5 kotów i psa (jeden a za 5 psów wystarczy :wink: ) i też wydaje mi się, że to dużo. Oj maluczka jestem :oops:

Pozy Kumisi rozbrajające :1luvu:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pt mar 27, 2015 15:08 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

evik75 pisze:Czytam wątek i z całego serca podziwiam, wielki szacunek. Na pewno to, że koty są takie szczęśliwe i zadbane wymaga ogromu pracy, zaangażowania i serca. Mam w domu 5 kotów i psa (jeden a za 5 psów wystarczy :wink: ) i też wydaje mi się, że to dużo. Oj maluczka jestem :oops:

Pozy Kumisi rozbrajające :1luvu:

No cóż, takie moje zamiłowania do kotów :wink: i witamy na naszym wątku. :201461
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie mar 29, 2015 17:47 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Bardzo dziękuję cioci Baltimoore za paczuszkę z mokrą karmą Renal dla Bisi :1luvu: :aniolek: :1luvu:
Obrazek

Zobaczcie jak stefanka myje Bisię :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Kasia-tymczas, kotka około 10 lat, po dwóch operacjach usunięcia kamieni z pęcherza, musi być na karmie urinary.
Obrazek

Kola-tymczas, był zwrot z adopcji bo sikała na łóżko :( u mnie tego nigdy nie robiła i nie robi!
Obrazek Obrazek

Ulubione miejsce kotów, czyli parapet okienny :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kumisia i Kicia
Obrazek Obrazek

Stefanka
Obrazek Obrazek Obrazek

Kubisia-13 lat, strachu mi ostatnio narobiła, myślałam, że Lusia zabierze ją do siebie. :cry:
Dalej nie jest idealnie, ale już podjada po troszku i nie wymiotuje żółcią.
Obrazek Obrazek Obrazek

Sonieczka, widać dzikość w jej oczkach
Obrazek

Rudzielec, brzydal jeden sika-znaczy mi w domu :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie mar 29, 2015 18:09 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Sonieczka suchotniczka, a Rudzielec taki spuchnięty, że aż się nie mieści w posłaniu-uwielbiam takie tłuściochy :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie mar 29, 2015 18:19 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

Ależ piekne futerkowce :201461

gatiko

Post » Nie mar 29, 2015 18:53 Re: Nasza... dom kotów specjalnej troski :( Lusia [']

cudny widoczek szczęśliwych kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aniu,powiedz no Ty mi,Twoje miśki lubią takie maskotki wielkości pi razy drzwi takiej ,jaka leży kole Kumisi nóziów ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]