wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 23, 2015 23:27 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Twiggy :ok: :ok: :ok: :piwa:
to teraz już tylko domek potrzebny :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 24, 2015 18:01 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

zabrałam dziś Bandzioraska,
po ulokowaniu się w klateczce /na razie musi/ zjadł pełną miseczkę mokrej dobrej karmy,
dał się pogłaskać po pleckach i pod bródką,
a teraz spi , :201461
dziękuję bardzo Pani dr Agnieszce za opiekę i leczenie Bandzioraska :201494
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto mar 24, 2015 21:11 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Bandziorasku, pisz koniecznie, co u Ciebie :201461 :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro mar 25, 2015 20:02 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Byłam dziś na chwilkę.
London siedzi i płacze pod siatką boksu. Jest zrozpaczony. Miział się do mnie przez kraty.
Srebrna Odessa jest nadal, tak jak Ludek.
Twister rozmiziany i b.ładnie już chodzi, tylko tylne nóżki sztywnawe , tak jakby czuł, że nim zarzuca i się asekuruje, ale jest niemal idealnie. W rozpoznaniu ma wpisane, że prawdopodobnie został mocno podtruty. Napiszę mu ogłoszenie, chyba, że ktos inny bardzo chce? Nie mam wielu jego zdjęć bo jak tylko otworzyłam klatkę wszedł mi na ręce i chciał zrobić z siebie żywy kołnierz. Jest cudowny!
Jest też mini kapitan Żbik - 3,5 miesięczny kocurek rzekomo z działek, ale jest puchaty, czyściutki i mruczący
, ciężko uwierzyć żeby urodził się na działkach w grudniu... Kociak jak najbardziej do adopcji. Niestety aparat ze zdjęciami zostawiłam w pracy, więc musicie mi uwierzyć na słowo-jest do schrupania!
Zenek tradycyjnie niewybawiony, dalej kwitnie w Schronisku :cry:
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Śro mar 25, 2015 20:26 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Kiepsko:(
Zenka mi szkoda najbardziej, o ile można tak wartościować.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro mar 25, 2015 20:46 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Dziewczyny z grupy internetowej Koty , poruszone jego losem chcą zrobić mu wydarzenie na fb w celu szukania domu.
Coś Zenek ma pecha, taki fajny, energiczny i przystojny kot...
Obrazek

mamamariana

Post » Śro mar 25, 2015 21:31 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Kasia, ja Ci zaraz podrzucę zdjęcia Twisterka

i misia niestety ma ampuyowaną łapkę :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw mar 26, 2015 17:02 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

nas stronie schronu Londonka niet... Czy coś bliżej o nim wiadomo. Łamię się i łamię szkoda mi bo to duży szok dla domowego kota....
Obrazek Obrazek Obrazek

_aaaKotyRude2_

Od: Pt maja 02, 2014 20:30

Post » Czw mar 26, 2015 18:44 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

_aaaKotyRude2_ zapraszamy osobiście do schroniska,
np. w sobotę lub w niedzielę, będziemy, od 10 do 14, wszystkie atuty i wady Londona przedstawimy,
najlepiej osobiście poznać, jeśli jest możliwość,
a też teraz, niewiele więcej wiemy, bo Londek przyszedł przy nas,
bardzo był zdenerwowany nową sytuacją-
Pani, która go oddała, mówiła tylko, że jest przyjazny i do psów i do
dzieci, p. wet oceniła wiek na ok. 5 lat
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw mar 26, 2015 19:09 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

wiesz najgorzej przyjechać bo jak pojadę popaczam w ócz zieleni toć przecie mu nie powiem nara a wszystkie mnie się nie zmieszczą w chałupie niestety....ale jest to dobra myśl warta przemyslenia
Obrazek Obrazek Obrazek

_aaaKotyRude2_

Post » Czw mar 26, 2015 19:11 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

_aaaKotyRude2_ pisze:wiesz najgorzej przyjechać bo jak pojadę popaczam w ócz zieleni toć przecie mu nie powiem nara a wszystkie mnie się nie zmieszczą w chałupie niestety....ale jest to dobra myśl warta przemyslenia

Londyn się zmieści, to nie takie duże miasto, dobrze, że to nie Tokio, :1luvu:
Obrazek

wiesiaczek1

Post » Czw mar 26, 2015 19:21 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

fakt. tylko jedno pytanie mam może debilne czy 3 koty w domu to jest za wiele kota? bo nie wiem czemu ludzie się dziwnie paczaja jak mówię że dojrzałam znowu do tego żeby się rozmnożyć. kocio rozmnożyć.
Obrazek Obrazek Obrazek

_aaaKotyRude2_

Post » Czw mar 26, 2015 19:24 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

_aaaKotyRude2_ pisze:fakt. tylko jedno pytanie mam może debilne czy 3 koty w domu to jest za wiele kota? bo nie wiem czemu ludzie się dziwnie paczaja jak mówię że dojrzałam znowu do tego żeby się rozmnożyć. kocio rozmnożyć.

Od 3 dopiero robi się fajnie :D
Rok temu zaczęłam jeździć do Schroniska, mając 2 koty. Teraz mam 4 plus często jakiegoś tymczasa. Dla mnie 5 to już za dużo. Ale 3??? Absolutne minimum :wink:
Oczywiście, jeśli London będzie akceptował inne koty. Nie zauważyłam,żeby jakoś nerwowo reagował na obecność innych kotów, ale nie ma też bezpośredniego kontaktu.
Obrazek

mamamariana

Post » Czw mar 26, 2015 19:25 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

_aaaKotyRude2_ pisze:fakt. tylko jedno pytanie mam może debilne czy 3 koty w domu to jest za wiele kota? bo nie wiem czemu ludzie się dziwnie paczaja jak mówię że dojrzałam znowu do tego żeby się rozmnożyć. kocio rozmnożyć.

" Jeden kot - to nie kot
dwa koty - to pół kota
trzy koty to dopiero jeden kot" :mrgreen:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Czw mar 26, 2015 19:27 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

a kto to mówi ile ma kotów :D
ja mówie, że mam kota, który potrafi psocic za .......... 6 :ryk:
Obrazek

wiesiaczek1

[poprzednia][następna]