Moderator: Estraven

Te za to kotlety mają ładny kształt, są duże i super nadają się do marynowania jako śledzie wegetariańskie. Jak zrobić?
naiwni
nigdy nie wezmę do ust niczego co żyje 
klaudiafj pisze:Agusiu, ale domowe? Jak domowe to marzę o takichJa kupuje i piekę w piekarniku, bo mniej kcal, ale chyba niedługo zrobię wyjątek dla domowych frytów z ziemniaka
klaudiafj pisze:Agusiu, ale domowe? Jak domowe to marzę o takichJa kupuje i piekę w piekarniku, bo mniej kcal, ale chyba niedługo zrobię wyjątek dla domowych frytów z ziemniaka
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Agusiu, ale domowe? Jak domowe to marzę o takichJa kupuje i piekę w piekarniku, bo mniej kcal, ale chyba niedługo zrobię wyjątek dla domowych frytów z ziemniaka
nie z barku ale mi wszystko jedno, kocham wszystkie fryty
CatAngel pisze:agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Agusiu, ale domowe? Jak domowe to marzę o takichJa kupuje i piekę w piekarniku, bo mniej kcal, ale chyba niedługo zrobię wyjątek dla domowych frytów z ziemniaka
Było wpaść w południaladlam druty domowe z majonezem. Mniam
Klaudia błagam zmień tytuł wątku bo cały czas czytam ze trzy koty za tm.

klaudiafj pisze::) Kotlety sojowe absolutnie nie są twarde w panierce, na pewno nie twardsze niż schabowyA czasami aż się rozlatują - są miękkie i chrupiące

agusialublin pisze:CatAngel pisze:agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Agusiu, ale domowe? Jak domowe to marzę o takichJa kupuje i piekę w piekarniku, bo mniej kcal, ale chyba niedługo zrobię wyjątek dla domowych frytów z ziemniaka
Było wpaść w południaladlam druty domowe z majonezem. Mniam
Klaudia błagam zmień tytuł wątku bo cały czas czytam ze trzy koty za tm.
Ty wiesz co Klaudia, ja też ostatnio sie tym przeraziłam![]()
![]()
![]()
rany!!! Serio! Jak mogłam tak napisać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości