Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Cześć Bożenko, część Kretusieco słonka porabiacie ?
Hej Kochana!![]()
A teraz sobie oglądamy coś w tv..Kretulki spią, ale zaraz będa pragnąć papanka.
moim też się zbliża pora na papu, narazie śpią, także póki śpią nie budzę, jak wstana zacznie się szaleństwo
Moli25 pisze:kalair pisze:Leniwe koty..
Tu widzę jaka Irysia jest drobniutka i delikatniutka![]()
Dobry wieczór, jak zdrowie? Na mebelkach juz wszystko poukładane ? Pułki zagospodarowane?
anulka111 pisze:Tak Iriska jest filigranowa....wiem bo widzialam i cudnie pomalowana. A kazda Kretka ma zielone oczy i kazda inny typ zieleni.
klaudiafj pisze:No najlepiej dzieci upchać u sąsiada na noc, a samemu się wyspać za wszystkie czasyJa to drże jak położe się spać przed kupalami - drże ze strachu, żeby aby żaden kot nie narobił, bo trzeba będzie się rozbudzić i iść zrobić. A czasem jest tak, że zrobię jedno, przysnę i leci następna do kuwety
Wtedy dziękuję opaczności, że mam tylko dwa koty ;p
Moli25 pisze:Pewnie Kasia![]()
Jej siostra ma niecne plany malowania futrzaków![]()
nie wiem czy kredki sie nie połamią ale warto spróbować
kalair pisze:sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Cześć Bożenko, część Kretusieco słonka porabiacie ?
Hej Kochana!![]()
A teraz sobie oglądamy coś w tv..Kretulki spią, ale zaraz będa pragnąć papanka.
moim też się zbliża pora na papu, narazie śpią, także póki śpią nie budzę, jak wstana zacznie się szaleństwo
Te moje zołzy to śpią jak aniołki w dzień, a wieczorem późnym i w nocy zaczynaja kombinować.![]()
Dwie pobudki nocne to norma... Chce ktoś Kretki na noc?![]()
kalair pisze:Moli25 pisze:Pewnie Kasia![]()
Jej siostra ma niecne plany malowania futrzaków![]()
nie wiem czy kredki sie nie połamią ale warto spróbować
Myślisz, że siostra Kasi albo Ona pomalowały mi koty/.??![]()
Caragh pisze:Bry dzień Kretki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości