Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:U mnie dobrą wieścią jest złapana wczoraj na działkach ciężarna kotka (przez znajomą). Kotka już po zabiegu, na talon ze schroniska oczywiście. Są tam jeszcze trzy ciężarne, więc potrzebne kciuki. Znajoma (zdecydowanie nie jest młodą osobą) bardzo jest rozsądna, długo już próbuje je łapać. Na szczęście jest brzydko i zimno, więc nie ma ludzi na działkach. Dziś znów będzie próbować.
JoasiaS pisze:Taaa… Nie pierwszy raz przekonuję się, że załatwianie spraw z trikolorkami zazwyczaj nie idzie gładko...![]()
Wkładana do transportera kocica dostała nagle tysiąca łap. Tak się wiła i drapała, że kazałam opiekunce odpuścić.
Nastąpiła szybka zmiana planów i do wetki pojechała ta oto drobniutka Burasia![]()
To na szczęście 100% słodyczy w kocie – cudna i rozmruczana![]()
Zabieg trwa, odbiorę ją po pracy![]()
A na charakterną Tri przyszykuję tuńczyka i klatkę-łapkę![]()
Dziś punkt dla niej, ale druga runda będzie należeć do mnie
lilian08 pisze:Nie trać wiary!
Co mogłam, posłałam ....
Agłaja^..^ pisze:Nadzieja zawsze umiera ostatnia, musi być dobrzeSkoro jest tyle wspaniałych osób chcących pomagać kotom, to nie może się wszystko zawalić, musi się udać
![]()
Z tymi wioskami masz rację, też to juz dawno zauważyłam, rozchodzi się fama, że koty wysterylizowane są naprawdę fajne, dalej łowią myszy, no i już nie ma kłopotu z małymi.Sąsiad przekaże sąsiadowi i tak to leci
Axa76 pisze:Czekam na zwrot podatku, jak dostanę, to coś wpłacę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości