Moderator: Estraven
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A kiedy jedzie?
jesteśmy zapisani na wtorek -Rudzia, Tofik i Kaja, fajnie będziemy wyglądać w drodze do weta - 2 koty w kontenerach i pies na smyczy![]()
akurat pod tego weterynarza nie da się podjechać i kawałek trzeba przejść
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A kiedy jedzie?
jesteśmy zapisani na wtorek -Rudzia, Tofik i Kaja, fajnie będziemy wyglądać w drodze do weta - 2 koty w kontenerach i pies na smyczy![]()
barbarados pisze:... i tu też się wpiszę![]()
cześć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A kiedy jedzie?
![]()
![]()
![]()
wesoła rodzinka z Was jest
AnnAArczyK pisze:Jak popatrzyłam na Maxia, to przypomniał mi się piesek mojej koleżanki, jakieś cztery lata temu ktoś z domowników stanął niechcący mu na łapkę. Koleżanka zaczęła żałować Kubusia, kazała mu pokazać która łapka boli, gdy podał jej łapę, ta podmuchała, pogłaskała i wtedy mały cwaniak podał drugą, potem jeszcze dwie i koleżanka obcałowała wszystkie czteryA jej Kubuś jest identyczny jak Maxiu, i teraz pytanie, czy Twój piesiu też ma taki charakterek?
dorcia44 pisze:Witamy się poniedziałkowo
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A kiedy jedzie?
Czyli jutroNo to trzymam kciuki!
MonikaMroz pisze:UDANEGO PONIEDZIAŁKU![]()
klaudiafj pisze:Będzie pobieranie krwi, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 652 gości