Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotelsonciorny pisze:Mandala20 u mnie też wysyp alergików, a ja od dzieciaka z tym walczę. Nie zniszczy mnie to tak jak niszczyło kiedyś, co to to nie. A co u Was? U Twojej kici?
kotelsonciorny pisze:My ostatnio czeszemy po pół kota, pół jednego z jednej strony i pół drugiego, też z jednej strony. Codziennie inną stronęBo jak próbuję wyczesać na raz obie strony kota to kot się obraża i wychodzi z pokoju
mandala20 pisze:Portfel "przytyje" z powrotem, najważniejsze jest zdrowieSuper, że czujesz się lepiej, i że już bez sterydów. W pracy trochę odetchnęłaś, czy nadal stresówa? I mów co u kotków
![]()
U nas kolejne choróbsko, takie chorowite kocię mi się trafiłoSzkoda mi bidulki, ale leczymy się, nie poddajemy. Myślałam sobie, żeby może założyć Kiarce wątek, mogłabym się radzić odnośnie diagnozy i leczenia, ale trochę się wstydzę
Nie zauważyłam nigdzie na miau kociego wątku z jednym kotkiem..
kotelsonciorny pisze: Rezultat jest taki, że oba koty po chwili galopują jeden za drugim po każdym możliwym torze w tym mieszkaniu, wliczając w to nasze łóżko![]()
W pracy stresy, ale obiecałam sobie że ograniczam własny stres do minimum, nie zostaję po godzinach pracy, chodzę na jogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 35 gości