♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri dezerter

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 22, 2015 8:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

u mnie zależy co jedzą. ogólnie mogą nawet jeść zgodnie z tej samej miski o ile Nuri jest równie głodny co Meli która jest głodna zawsze podobnie jak Mokatek. Jemu etap "wszystkojesttakiepyszne" przeszedł i je tyle ile potrzebne jest normalnemu kotkowi, w dodatku je na raty więc na ogół jak odejdzie od miski to stawiam mu na parapecie, Meli wie że tam jest jego i jej nie wolno.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie mar 22, 2015 8:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Obrazek

a ten miziasty kolega jeszcze pół roku temu siedział zabunkrowany pod szafą, o.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 22, 2015 9:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Moki też wie, że mu nie wolno. I ma to głęboko ;-)
Dama z łasiczką :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie mar 22, 2015 10:01 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Meli jest grzecznym kotkiem. na ogół :P
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 22, 2015 12:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

MamaMeli pisze:Obrazek

a ten miziasty kolega jeszcze pół roku temu siedział zabunkrowany pod szafą, o.

Toż to miziasty żentelmen :1luvu:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Nie mar 22, 2015 18:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Byłam w operze, na porannym Bánk bánie - operze, dzięki której Melinda jest Melindą. Od wczoraj było wiadomo że śpiewa moja przyjaciółka, jedyna która tę rolę śpiewa TAK, to moja ukochana partia a w jej wykonaniu jest NAJ - tak więc wczoraj o 10.20 dowiedziałam się o tym nagłym zastępstwie, o 11.05 miałam już w ręku bilet (a kasy w operze otwierają o 11 ;) )

Obrazek

Arielka w operze w swojej ulubionej loży nad sceną, Klári - Melinda słucha swoich owacji - konkretnych, rzekłabym! ;) - sfotografowana przeze mnie z tejże loży :mrgreen: i madmułazel Melinda pomagająca pisać recenzję dla reszty ekipy która dziś nie dotarła, potem żentelmen też dołączył :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 22, 2015 18:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Ariel, wyglądasz fantastycznie, sama bym chciała tak wyglądać w takiej sukience :mrgreen:
Nuri akrobata ma fajny wyraz pyszczka :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie mar 22, 2015 19:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

To również nie mój fason :-D.
Musiałabym wypchać przód. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Nie mar 22, 2015 19:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Siostra tę spódnicę mierzyłaś przypominam Ci i wyglądałaś jak milion dolarów. Góra to najzwyklejsza lekko elastyczna biała bawełniana koszulka typu baza, mam taką w kilku kolorach ale niestety ta biała już jest do kasacji (ja i białe rzeczy...)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 22, 2015 19:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Spódnica jest na dole, ja nie mam góry. Tzn.nie mogłabym włożyć dopasowanej bluzki. ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Nie mar 22, 2015 19:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

A to spódnica! To tym bardziej ja ginę, bo zupełnie nie potrafię dopasować do siebie żadnego kroju :roll: a już na pewno nie takiego. Cycki też muszę zakładać by coś było :mrgreen: i uwielbiam czerwony.

Aia

Post » Nie mar 22, 2015 21:35 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

a ja nie mogłabym włożyć niedopasowanej, bo wyglądałabym jak grzybek atomowy bardziej niż wyglądam :D

Aia, spódnica jest dość wściekle malinoworóżowa :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 22, 2015 22:18 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:a ja nie mogłabym włożyć niedopasowanej, bo wyglądałabym jak grzybek atomowy bardziej niż wyglądam :D

Aia, spódnica jest dość wściekle malinoworóżowa :)

Potwierdzam, przy czerwieni leżała ze trzy minuty ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon mar 23, 2015 11:35 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:Aia, spódnica jest dość wściekle malinoworóżowa :)

To nic, taki kolor też kocham :wink: W zasadzie większość nasyconych kolorów. Choć co czerwona sukienka to czerwona sukienka.
Teraz stoję przed koszmarnym wyborem kiecki na ślub brata. Od 2-óch miesięcy się zastanawiam czy śliwkowa czy chabrowa (dylematu by nie było, gdybym nie miała już jednej niebieskiej na drugi ślub i gdybym sobie nie założyła, że chce mieć sukienki we wszystkich kolorach :roll: )

Aia

Post » Pon mar 23, 2015 14:35 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

ja w fiolecie nie chodzę więc ja bym dylematu nie miała :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]