MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ktoś nam słoneczko zabrałWczoraj rano było i wcześniej też było, a dzisiaj nie ma
I jak ja se futerko wygrzeję?
Książniczka Ofelja niedogrzana
To nie ja, u mnie też słoneczka wczoraj nie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ktoś nam słoneczko zabrałWczoraj rano było i wcześniej też było, a dzisiaj nie ma
I jak ja se futerko wygrzeję?
Książniczka Ofelja niedogrzana
Kociama pisze:Ineczko Kocham Cię Skarbie malutki![]()
posyłam Ci promyki słonka
mir.ka pisze:Ineczko, piękna koteczko u ciebie też było dzisiaj ciemno w dzień?
klaudiafj pisze::1luvu:![]()
"posdrawiamy...dziś nas kuli w łapki i krew nam leciała, i my płakałyśmy, ale nic to nie dało" Kitusia i Marysia pokłute
Ewa L. pisze:Cześć Inusiu!
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Ineczko, piękna koteczko u ciebie też było dzisiaj ciemno w dzień?
Tak, Ciociu, i to było okropne!
MaryLux pisze:klaudiafj pisze::1luvu:![]()
"posdrawiamy...dziś nas kuli w łapki i krew nam leciała, i my płakałyśmy, ale nic to nie dało" Kitusia i Marysia pokłute
Mi też chcą zrobić to samo![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Ineczko, piękna koteczko u ciebie też było dzisiaj ciemno w dzień?
bałaś sie piękna koteczko?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze::1luvu:![]()
ojej, dlaczego?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Ineczko, piękna koteczko u ciebie też było dzisiaj ciemno w dzień?
No pewnie, że się bałamKażdy by się bał!
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze::1luvu:![]()
ojej, dlaczego?
Wiosenny przegląd kota po prostu
Duża
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Ineczko, piękna koteczko u ciebie też było dzisiaj ciemno w dzień?
No pewnie, że się bałamKażdy by się bał!
u nas nie było bardzo ciemno, zwierzaczki sie nie bały
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze::1luvu:![]()
ojej, dlaczego?
Wiosenny przegląd kota po prostu
Duża
u mnie dwa rude i pies![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 29 gości