Moderator: Moderatorzy
Migotka123 pisze:Dotarła wpłata?
puszatek pisze:moja dojechała, na rowerku, dziękuję![]()
![]()
i nawet w kakakasku była
Monika_Wolska pisze:puszatek pisze:moja dojechała, na rowerku, dziękuję![]()
![]()
i nawet w kakakasku była
Kakakask nieodzownym jestszczególnie jak w 2013 roku kurierka zaliczyła dwa razy glebę jadąc bardzo szybko. Raz na ścieżce rowerowej, na szczęście głowa poleciała na trawnik
A po tygodniu kurierka się wywaliła na asfalt na Radzymińskiej, dokładnie przed autobusem - który na szczęście zahamował, a kurierka miała kask
Od tej pory bez kakakasku się na rusza, choć więcej upadków nie zanotowała
Thorkatt pisze:majciochy doszły![]()
a koraliki akurat w sam raz,bo ja kółko robotek na oczy uszy potrzebuję
alab108 pisze:Thorkatt pisze:majciochy doszły![]()
a koraliki akurat w sam raz,bo ja kółko robotek na oczy uszy potrzebuję
Ja przepraszam bardzo, ale ta wysyłka wyszła taniej niż podałam. Wszystko przez te gabarytyDołożę do PCR, zgoda?
alab108 pisze:Monika_Wolska pisze:puszatek pisze:moja dojechała, na rowerku, dziękuję![]()
![]()
i nawet w kakakasku była
Kakakask nieodzownym jestszczególnie jak w 2013 roku kurierka zaliczyła dwa razy glebę jadąc bardzo szybko. Raz na ścieżce rowerowej, na szczęście głowa poleciała na trawnik
A po tygodniu kurierka się wywaliła na asfalt na Radzymińskiej, dokładnie przed autobusem - który na szczęście zahamował, a kurierka miała kask
Od tej pory bez kakakasku się na rusza, choć więcej upadków nie zanotowała
Mam nadzieję , że kurierka nie spożywa przed jazdom
Simran pisze:Przesyłka dotarła dzisiaj, ale koleżanka z pracy ukradła mi naszyjnik na jutrzejszą imprezę, więc nawet się dokładnie nie przyjrzałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości