Moderator: Estraven
Miraclle pisze:Mireczko jak masz być na 10 to spokojnie do północy mogą jeść![]()
Może jak się Tofik naje jak późno to rano będzie grzeczniejszy.
Dorota Wojciechowska pisze::D
mir.ka pisze:MaryLux pisze:
Mam nieodparte wrażenie, że tam byłam, ale za chińskiego boga nie jarzę, gdzie to jest
Wojanów i Łomnica, nawet niedawno dawałaś linki, zeby je oglądac z lotu ptaka, a je oglądałam z poziomu ziemi
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:
Mam nieodparte wrażenie, że tam byłam, ale za chińskiego boga nie jarzę, gdzie to jest
Wojanów i Łomnica, nawet niedawno dawałaś linki, zeby je oglądac z lotu ptaka, a je oglądałam z poziomu ziemi
![]()
![]()
agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
my standardowo nie na pierwszej stronce
mir.ka pisze:Miraclle pisze:Mireczko jak masz być na 10 to spokojnie do północy mogą jeść![]()
liczę na to, bo inaczej pójdziemy chyba jeść śniadanie do garażu, bo w ogródku moze być jeszcze za zimno
joannawiśniewska pisze:mir.ka pisze:Miraclle pisze:Mireczko jak masz być na 10 to spokojnie do północy mogą jeść![]()
liczę na to, bo inaczej pójdziemy chyba jeść śniadanie do garażu, bo w ogródku moze być jeszcze za zimno
Jasne te głodówki to chyba najgorsze co może być....przecież zwierzątko tego nie zrozumie...![]()
![]()
Jak głodziłam rudego przed zabiegiem to Alis wywiozłam do córki,bo nie wiem jakby dać jednemu a drugiemu nie...masakra
A sama też jadłam ukradkiem żeby biedak nie poczuł jedzenia....hah o garażu nie pomyślałam...ale by sąsiady mieli ubaw...
aannee99 pisze:Dzień dobry![]()
klaudiafj pisze:Hej Mireczko![]()
Też postanowiłam iść za ciosem i jutro na 99% idziemy na badanie krwi z dziewczynamiNie wiem jak to przeżyjemy...
Asiu my też nie jemy jak koty mają głodówkę, z rana idziemy do weta na czczo wszyscy
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 438 gości