Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Pytanko mam: jaki duży ten baran bo chcem go władować do mini koszyczka ze swięconkom
aleusha pisze:Zabawki dotarły. Polecam, pięknie wykonane. A ta kura jaka duża, nie wiem czy mi jajek nie zniesie.
kociałke pisze:Myszki dotarły. Dziękuję, są cudne! Kocia pokochała od razu
Thorkatt pisze:Atta pisze:Pytanko mam: jaki duży ten baran bo chcem go władować do mini koszyczka ze swięconkom
Wydaje mi się,że długość i wysokość ok. 7cm, ale jesli Tulinek zmierzy dokladnie i okaże sie że za duży, to mniejszego da się zrobić białego lub ecri.
Atta pisze:Taa biere barana, jak się będzie wychylał z koszyka to od razu pojdzie na rzeźZa to koleżanka z pracy zakochała się w zającu to też dać. Chyba nie dojdzie do masakry we wspólnej przesyłce?
I dołożyć piłeczkę. Może być ta ostatnia.
Wszelkie regulacje płacowe poczynię w poniedziałek bo czuje się chorze i myśle już tylko o szybkim powrocie do domu ufff.. się napisałam
Thorkatt pisze:Kupujta ludziska - zamachać długim ogonem,zagrzechotać i rzucić- który kot temu się oprze? A jeszcze nabierają dobrych fluidów u Tulinka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości