Ale cudne mizianie łapek, podobało się koteczkowi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niewątpliwiepsiama pisze:Bez dwóch zdań przyłożyłaś się do tego poczęcia przyjaciółki![]()
![]()
luuuubi, i to bardzopsiama pisze:Ale cudne mizianie łapek, podobało się koteczkowi
Lidka pisze:A próbowałaś się masować?
W refleksoterapii zęby są pod paznokciami dużych palców u nóg. Ogólnie dobrze jest masować całe palce.
Tylko jakby co koniecznie kremem albo oliwką posmaruj i najlepiej robi się masaż kostką zgiętego palca wskazującego albo środkowego.
charm pisze:Nie wiem, czy widąać, wrzucałam na picasę, więc się GIF zrobił....
Edit, jednak YouTube, picasa nie daje rady...
https://youtu.be/C2YoTR6ckTw
I Beeju do kompletu![]()
https://youtu.be/uRAEjdgFw8c
A tak sobie leże...
I jeszcze parę łóżkowych zdjęć Guree'ego![]()
Myszolandia pisze:Ojeja !!!! łaskotane łapecki !!!!!!!!! i brzusie![]()
![]()
![]()
Dlaczego one tak daleko ?????????? !!!!!
psiama pisze:Jak tam paszczęka ? Wydobrzałaś już ?
psiama pisze:No to pięknie, ze wychodzisz na prostą![]()
Ale widze praca pomaga![]()
Ja też dziś dziwnie się czuję, niby ospała i łebek trochę boli.
Wiosna się rozkręca, trzeba przetrwać to przedwiośnie
Jem resztki marchewkowca pierwszy raz pieczonego i polecam na takie dni
charm pisze:ale i tak brakuje świeżych warzyw i owoców.. i słońca... i ogólnie trochę odpoczynku
postaram się chociaż jakieś foto na pocieszenie wrzucićMyszolandia pisze:charm pisze:ale i tak brakuje świeżych warzyw i owoców.. i słońca... i ogólnie trochę odpoczynku
a mi bÓraskuf![]()
![]()
![]()
kiełki najprościej hoduje się.... w słoiku.....Myszolandia pisze:Ja bardzo chciałam kiedyś sobie takie kiełki zasiać,tylko kurna za mały blat mam w kuchni no![]()
bo to zdjęcie przed wyjęciem "gotowych" - naprawdę ładnie się rozrastająMyszolandia pisze:Osz kurka,ale gęsto masz w tych słojach![]()
![]()
![]()
można w doniczce, można na wacie/ligninie tak jak się rzeżuchę na święta hoduje, ale słoiki są najprostszą i "najczystszą" metodą - wyciągasz ze słoika na talerz i gotoweMyszolandia pisze:A to ja nieco inszy "przepis" na te cacka czytała,że w doniczce normalnie można też
Myszolandia pisze:Muszę sobie skopiować i zapisać Twój przepis
jak wrócę do domuMyszolandia pisze:Tak,tak,Buraski![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości