TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 14, 2015 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Niestety dom w Pyrzowicach okazał się niewypałem. Gracją została zawieziona,jednak w drodze powrotnej Justyna dostała tel,że mąż ma alergie i gracja musi wrócić. Szkoda gadać,bo ludzie naprawdę myślą,że to jest chwila czasu. Na szczęście jechaliśmy tez na wizytę pa w sprawie Antonia i zamiast niego dom znalazła gracja,taki prawdziwy i dobry,a co najważniejsze blisko. Dobrze,że tak to się skończyło. Jeszcze tylko remont trzeba skończyć i gotowe,niestety w 2 osoby nie byłyśmy w stanie za dużo zrobić:-(

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie mar 15, 2015 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Info od Justy:
"Kochani wczoraj nie miałam sił nic pisać, ale dziś ogłaszam ze GRACJA MA DOM !!! A tak się stało dzięki ogromnemu zaangażowaniu wielu osób i organizacji, bardzo chce podziękować dwom Przystaniom, Przystani Ocalenie i Kociej Przystani, Magazynowi Kocie Sprawy, Magdzie za zrobienie i opłacanie wyróżnionego olx, Lilianie i Gosi za wydarzenie, Gosi i Izie i Magdzie za transport , choć w Twardowicach kolo lotniska pyrzowickiego długo nie była, bo mąż wymyślił alergie , ale na szczęście mieszka teraz w Tychach :D
Duże podziękowania również dla Ani.

Sms z DS Gracji: Dzień dobry. Gracja chyba już zadomowiona. :) pobawiła się, zjadła i odpoczywa. :) pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy za ta ślicznotkę.

Gracja w DS:
Obrazek "
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon mar 16, 2015 16:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Dobrze, że tak to się skończyło:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon mar 16, 2015 19:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Info od Justy:
"Kochani już prawie koniec remontu, jeszcze tylko jutro będzie wieszana do sufitu suszarka na pranie sznurkowa podwieszana, potem jeszcze ozonowanie 24 godzinne i będę mogła wracać, prawdopodobnie może to być środa lub czwartek ale nie mam wolontariuszy do pomocy,miko_bs nie dostanie wolnego, mamaGiny raczej też nie, Beata wyjechała a Ilonie coś "strzeliło " w kręgosłupie a sama nie dam rady , to jest drugie piętro a jestem w stanie tylko po dwa transportery , czyli dwa koty a i tak będzie trzeba jechać kilka razy. A do tego ciężkie klatki szt 7 w tym 3 kennelowe całe metalowe , rzeczy karmy pampersy, itp.
Czy ktoś będzie mógł pomoc, mój tel 507 300 768"
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 9:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Od Justyny:
"Czy naprawdę nikt nie może pomoc mi w przeprowadzce, czy nikt nie da rade mi pomóc w noszeniu transporterów z kotami, ja sama nie dam rady a przeprowadzka prawdopodobnie jutro :( tel milczy , czy zostanę jutro sama :cry: 507 300 768"
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 10:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

CZY KTOŚ JUTRO JEST W STANIE POMÓC JUSTYNIE W POWROCIE DO DOMU?
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 10:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

No, kurcze.. :(
A próbowałyście się zwrócić do niekociarzy? przez fb np?
Tzn może nie do nieznajomych, tylko do znajomych jakichś...
Nic mi do glowy nie przychodzi :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 17, 2015 10:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

morelowa pisze:No, kurcze.. :(
A próbowałyście się zwrócić do niekociarzy? przez fb np?
Tzn może nie do nieznajomych, tylko do znajomych jakichś...
Nic mi do glowy nie przychodzi :?

Podejrzewam, że Justyna pytała i prosiła wszystkich. Na FB też jest napisana prośba o pomoc.
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 11:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

Kurcze, nie ma ktoś znajomego znajomego jak to sie mówi, żeby pomógł? Ja niestety się nie wyrobię, a ostatnio już brałam dwa dni wolnego i więcej mi nie dadzą:( Jeśli będzie choć kilka osób to zajmie to max 2 godziny, sama Justyna będzie nosić przez caly dzień, o ile da radę. Nie wiadomo również ile kursów mogą panowie wykonać, a jest co pakować:(

Miko_bs

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Wto mar 17, 2015 14:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

Od Justy:
"Przeprowadzka jutro o 10, wiec potrzebni będą wolontariusze na 10.30 do noszenia kotów w transporterach, klatek, i wielu innych rzeczy BŁAGAM NIECH KTOŚ MI POMOŻE , SAMA NIE DAM RADY :placz: "
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 14:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

A sąsiedzi?
[pytam bo nie wiem jaka jest sytuacja sąsiedzka :? ]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 17, 2015 15:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

podrzucę, ja naprawdę już nie mogę wziąć urlopu
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto mar 17, 2015 15:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

morelowa pisze:A sąsiedzi?
[pytam bo nie wiem jaka jest sytuacja sąsiedzka :? ]

Nie wiem, ale chyba raczej odpada, bo by coś Justa napisała.
Obrazek

aleusha

Post » Wto mar 17, 2015 15:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

mamaGiny pisze:podrzucę, ja naprawdę już nie mogę wziąć urlopu

No to jest największy problem chyba u większości :( . U mnie z tym problemu nie ma, ale mam do Justyny ponad 200 km :( .
Obrazek

aleusha

Post » Czw mar 19, 2015 18:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-KTO POMOŻE JUTRO NOSIĆ KOTY, KLATKI..

Info od Justy:
"Od wczoraj w domu, i gdyby nie pomoc wielu osób by się nie udało, podziękowania dla Basi i chłopaków z Zespołu Szkół za pomoc w noszeniu i Ilonie i Adrianowi bo sama bym nie dala rady się wprowadzić... dziękuję wszystkim którzy się zaangażowali w remont :D .
Ale też i wczoraj byłam z kotami u weta.... Matyldzia astma, Laki znów się zatrzymuje z sikaniem, a Wincenty i Bartuś maja zapalenie pęcherza, a Etna w poniedziałek będzie operowana , usuwanie guzów z listwy mlecznej i jeśli się da to tez i z odbytu , potwornie się boje :cry: .
Chcę też bardzo podziękować Patrycji za karmę i wpłatę długu u Bony 430 zł oraz Magdzie Madej za insulinę dla Mikiego 5 szt , bardzo dziękuję :D .
A dziś kupiłam 12 kg mięsa po 8 zł za kg czyli 96 zł i karma sucha i mokra i żwirek za 240 zł ."
Obrazek

aleusha

[poprzednia][następna]