Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
almathea pisze:ni w ząb nie rozumiem pierwszego postu ...![]()
![]()
chyba nie masz na myśli kastrata ?? bo znam takie kastraty które niejednego pełnojajecznego zakasują i to w przedbiegach![]()
![]()
sunshain pisze:.... tak właściwie regulamin hodowlany i wystawowy jest abstrakcją dla samego FPL to co mam się dziwić
sunshain pisze:sunshain pisze:.... tak właściwie regulamin hodowlany i wystawowy jest abstrakcją dla samego FPL to co mam się dziwić
![]()
![]()
monten pisze:sunshain pisze:sunshain pisze:.... tak właściwie regulamin hodowlany i wystawowy jest abstrakcją dla samego FPL to co mam się dziwić
![]()
![]()
Tego nie rozumiem. Regulamin wystawowy mówi wyraźnie, że takie wady jak załomek czy deformacja mostka wykluczają przyznanie certyfikatu, ale nie dotyczy to kastratów.
almathea pisze:pardon a CO MA organizator do wystawianego przez wystawcę kota ?![]()
![]()
litości !! znaczy że organizator ma weryfikować w pierwszej linii zgłoszenia kota pod względem jego jakości ?![]()
![]()
a ja myślałam, że sędzia jest od tego i to w trakcie oceny
sunshain pisze:almathea pisze:pardon a CO MA organizator do wystawianego przez wystawcę kota ?![]()
![]()
litości !! znaczy że organizator ma weryfikować w pierwszej linii zgłoszenia kota pod względem jego jakości ?![]()
![]()
a ja myślałam, że sędzia jest od tego i to w trakcie oceny
wystarczy czytać ze zrozumieniem, a nie snuć swoje teorie wydumane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości