Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Paula P. pisze:Jeśli Inga się ze mną zamieni to przyjadę w pon, a ona obstawi wtorek. Ma ktos do niej nr kom? podajcie to zadzwonię, bo nie wiem czy zajrzy ns forum.
Paula P. pisze:Jeśli Inga się ze mną zamieni to przyjadę w pon, a ona obstawi wtorek. Ma ktos do niej nr kom? podajcie to zadzwonię, bo nie wiem czy zajrzy ns forum.
Georg-inia pisze:Paula P. pisze:Jeśli Inga się ze mną zamieni to przyjadę w pon, a ona obstawi wtorek. Ma ktos do niej nr kom? podajcie to zadzwonię, bo nie wiem czy zajrzy ns forum.
już jestembierz dzisiaj, chociaż ja i tak podejdę pewnie, bo ten niedobry Adaś na mnie czeka
anima_a pisze:Georg-inia pisze:Paula P. pisze:Jeśli Inga się ze mną zamieni to przyjadę w pon, a ona obstawi wtorek. Ma ktos do niej nr kom? podajcie to zadzwonię, bo nie wiem czy zajrzy ns forum.
już jestembierz dzisiaj, chociaż ja i tak podejdę pewnie, bo ten niedobry Adaś na mnie czeka
Ja też będę więc mogę go pokłuć
Georg-inia pisze:]
to ja się zwalniamsame sobie walczcie z potworem
anima_a pisze:Georg-inia pisze:]
hehehe, nie takie rzeczy się robiłowiesz, zawsze możesz towarzysko wpaść
JoannElle pisze:O której godzinie będziecie kłuć potwora?
anima_a pisze:JoannElle pisze:anima_a pisze:Georg-inia pisze:]
O której godzinie będziecie kłuć potwora?
Koło 16.
JoannElle pisze:anima_a pisze:JoannElle pisze:anima_a pisze:Georg-inia pisze:]
O której godzinie będziecie kłuć potwora?
Koło 16.
A nauczycie mnie przy okazji?
anima_a pisze:JoannElle pisze:anima_a pisze:JoannElle pisze:O której godzinie będziecie kłuć potwora?
Koło 16.
A nauczycie mnie przy okazji?
Ingi nie będzie pewnie, a ja jako świeżak uczenia sie nie podejmujeale popatrzeć można zawsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości