tak uważasz?

czyli u Ciebie jest szansa, ze będzie ich więcej?

bo u mnie już komplet - mam całego kota czyli 3

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:ja też bym zostawiła taką ślicznotę![]()
![]()
mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny, niedzielny dzionek![]()
![]()
![]()
![]()
Trochę mnie nie było bo w czwartek zmarła Babcia męża, na początku kwietnia skończyłaby 93 lata. Jeszcze w tym dniu rano umawialiśmy sie z teściową, że pojedziemy w piątek razem do Babci na imieniny, a po południu taka wiadomość. Jutro jest pogrzeb.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny, niedzielny dzionek![]()
![]()
![]()
![]()
Trochę mnie nie było bo w czwartek zmarła Babcia męża, na początku kwietnia skończyłaby 93 lata. Jeszcze w tym dniu rano umawialiśmy sie z teściową, że pojedziemy w piątek razem do Babci na imieniny, a po południu taka wiadomość. Jutro jest pogrzeb.
Oj to bardzo współczuję.Ale ładny wiek przeżyła.
Moja jedyna babcia zmarła w 1997 roku mając 71 lat. Drugiej babci nie znałam bo zmarła w 1941 roku mając 32 lata. Zmarła równy miesiąc po narodzinach mojego taty.
mir.ka pisze:znowu Alma zaskoczyła mnie pozytywnie![]()
zamawiam u nich od maja ubiegłego roku, zakupy tak średnio 2 razy w miesiącu po 100-150 zł
już raz w tym roku dostałam rabat 20 zł na zakupy, a ostatnio przy rozpakowywaniu patrzę, a tam w reklamówce grapefruit, którego nie zamawiałam, zapakowany w woreczek z napisem gratis
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:znowu Alma zaskoczyła mnie pozytywnie![]()
zamawiam u nich od maja ubiegłego roku, zakupy tak średnio 2 razy w miesiącu po 100-150 zł
już raz w tym roku dostałam rabat 20 zł na zakupy, a ostatnio przy rozpakowywaniu patrzę, a tam w reklamówce grapefruit, którego nie zamawiałam, zapakowany w woreczek z napisem gratis
Gorzej gdyby się okazało że nie lubisz grejpfrutów![]()
Ja chyba tez zacznę zamawiać u nich . Chociaż nie będę musiała taszczyć zakupów na 6 pietro po schodach bo wniosą.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:znowu Alma zaskoczyła mnie pozytywnie![]()
Ja chyba tez zacznę zamawiać u nich . Chociaż nie będę musiała taszczyć zakupów na 6 pietro po schodach bo wniosą.
ja na szczęście wszystkie owoce lubię i u nich kilka razy zamawiałam, choć inne, najczęściej granaty, bo lubię je z galaretką i bita śmietaną![]()
uśmiałam się z kotów, bo jak zaczęłam obierać skórkę to zaraz przyleciały - będzie jedzenie, ale jak poczuły zapach to szybko uciekły i juz nie przyszły
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:znowu Alma zaskoczyła mnie pozytywnie![]()
ja na szczęście wszystkie owoce lubię i u nich kilka razy zamawiałam, choć inne, najczęściej granaty, bo lubię je z galaretką i bita śmietaną![]()
uśmiałam się z kotów, bo jak zaczęłam obierać skórkę to zaraz przyleciały - będzie jedzenie, ale jak poczuły zapach to szybko uciekły i juz nie przyszły
Tez bym uciekła![]()
![]()
Ewa L. pisze:Ja na zapach cytrusów - cytryn, pomarańczy czy mandarynek dostaję ściskoszczęku i zaczynam się ślinić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 28 gości