Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 09, 2015 22:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Pewnie, że przytulam i głaszczę i czeszę na siłę. Najgorzej jest z Pusią ją faktycznie trzeba łapać i cmokać na siłę. Migotka przychodzi jak ją wołam ale przytulania nie lubi tylko głaski i drapki po łepku, za uszkami i pod bródką-mruczy przy tym cudownie. Największym przytulakiem był Thomasek. On na siłę się pchał na kolanka.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro mar 11, 2015 21:58 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiu bo każdy z naszych futrzakow ma inny charakter, jedne kochają pieszczoty , inne mają dystans do mizianek, ale wszystkie tak samo kochamy :ok: :1luvu:

Witam :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro mar 11, 2015 22:44 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

sistersy25 pisze:Gosiu bo każdy z naszych futrzakow ma inny charakter, jedne kochają pieszczoty , inne mają dystans do mizianek, ale wszystkie tak samo kochamy :ok: :1luvu:
Witam :piwa:

Ja także serdecznie Cię Witam :piwa: i pozdrawiam.
Masz rację koty tak jak i ludzie mają różne charaktery, ja to szanuję i nic na siłę. Mój syn natomiast łapie je na siłę ściska i całuje. Dlatego też jak tylko słyszą że wraca
z pracy czmychają w różne zakamarki. :lol:
:201461

Gosiagosia

Post » Śro mar 11, 2015 22:56 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

haha :) Pozdrów Gosiu syna od kociary czyli ode mnie ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro mar 11, 2015 23:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

:ryk: :ryk: Gosiu twój syn ma podobne metody do mnie :ryk: ale znam granice mojej kotki i już jak się bardzo zdenerwuje przymusowym miziakiem to daje jej spokój :ok: i sama jak ja najdzie ochota przyjdzie się po pewnym czasie poprzytulac :D
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw mar 12, 2015 21:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:haha :) Pozdrów Gosiu syna od kociary czyli ode mnie ;)

Syna pozdrowiłam :piwa:, on też kociarz. :P
Jestem dzisiaj padnięta, więc i Witam się i Dobrej nocki Wam życzę. :201461

Gosiagosia

Post » Sob mar 14, 2015 11:57 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Muszę Wam powiedzieć, że Pusia dała się głaskać i to dobrą chwilę i drapać po łebku a przy tym tak słodko mruczała.
Rano wskoczyła do mnie od łóżka i położyła się obok - choć z dystansem troszeczkę dalej ale tak na wyciągnięcie ręki. No to ja delikatnie żeby nie przestraszyć głaszczę i głaszczę a potem małe drapeczki po łepku i za uszkami. Mruczała jak mały traktorek. Chyba idzie ku lepszemu :ok: Żeby jeszcze dała się dobrze wyczesać.
Pozdrawiam sobotnie. :piwa:

Gosiagosia

Post » Sob mar 14, 2015 12:09 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Cześć! Sikne tu u WAS :201497 można? Fajnie tu :D
Pusia jest na dobrej drodze, jak już grucha i daje sie miziac to jest super :ok: koty masz piękne, wszystkie razem i każdy z osobna :D ten co tuli na sile tez przystojny 8) jednego aktora mi przypomina :lol:
Życzę miłej soboty, choć pogoda pewnie nietęga :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 14, 2015 13:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Cześć! Sikne tu u WAS :201497 można? Fajnie tu :D
Pusia jest na dobrej drodze, jak już grucha i daje sie miziac to jest super :ok: koty masz piękne, wszystkie razem i każdy z osobna :D ten co tuli na sile tez przystojny 8) jednego aktora mi przypomina :lol:
Życzę miłej soboty, choć pogoda pewnie nietęga :|

Serdecznie Cię witam :piwa:
Nareszcie daje się dłużej miziać, bo do tej pory to z dopadu :lol: Syn dla mnie najprzystojniejszy :P w maju kończy 23 lata i po nim widzę jak mi ten czas szybko zleciał. :placz: Niestety czas nieubłaganie pędzi i dlatego trzeba pięknie i dobrze ten czas wykorzystać - kochać się, przyjaźnić i dobrze czynić. O cholerka ale mnie naszło na myślenie Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob mar 14, 2015 13:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Oooo to sukcesy widzę :D Super!! Bardzo się cieszę - ach ta Pusia, żeby ona wiedziała jak się chcesz do niej wtulić :) Ale to niedługo nastąpi, jak przyszła na łóżko to już dużo :)

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 13:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Klauduś on czasami wchodzi tak wieczorkiem, ale tak na dystans bez dotyku. Robi postępy, Nareszcie po 2 latach. :P
Kochamy to biedactwo, musiała naprawdę dużo przejść ach gdyby koty mogły mówić..... :roll:
Dzisiaj mam babską imprezkę więc idę się szykować i zajrzę wieczorkiem.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob mar 14, 2015 13:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

O wow! babska impreza!!! :D Super zabawy, choć z góry wiadomo, że będzie extra :mrgreen:

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 13:44 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:O wow! babska impreza!!! :D Super zabawy, choć z góry wiadomo, że będzie extra :mrgreen:

O tak moja koleżanka robi takie wspaniałe drinki (właściwie alkoholu nie bardzo lubię tylko takie damskie czyli słodkie i szampana) z sokiem, owocami i lodem. Mówię Wam super. Fajnie się je pije ale potem ma się sto nóg i trudno je do kupy pozbierać :smokin:

Gosiagosia

Post » Sob mar 14, 2015 13:50 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Jak to napisałaś to widzę, że dla Ciebie jest przedstawienie Klimakterium http://www.klimakterium.art.pl/intro.html na you tube są urywki :) Ja byłam na drugiej części :)

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 16:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

O Gosia, udanej imprezy 8)
Babskie imprezy są najlepsze 8)
Baw sie dobrze :D :D :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]