TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 06, 2015 14:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Jeśli nie Justyna - a tak myślałam, że to jej wątek... - to po prostu poproście kogoś z moderatorów.

Fakt, biedna Gracja , pewnie przerażona i w ogóle to już za dużo tego wszystkiego..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt mar 06, 2015 16:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

aleusha pisze:
Agulas74 pisze:
aleusha pisze:Tylko kto ma taka możliwość? Dostęp?

Osoba, która zakładała wątek, nie wiem kto to jest.

Ja też nie :cry: .

Biedna Gracja. Gdzie ona znajdzie dom? Tym bardziej, ze musi to być dom bez kotów.

Ja zakładała. Mam dostęp do internetu tylko z telefonu u, nie dam rady zmienić tematu. Aleusha podałam Ci hasło na pw.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt mar 06, 2015 16:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Niech, któraś z dziewczyn mająca kontakt z Justyną wejdzie na Fundusz Immunologiczny i wyjaśni sprawę faktur. Rozmawiałam z Justyną- prosiła o to.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt mar 06, 2015 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Dopiero odczytałam tą wiadomość, ale już nieaktualna:
"Jest wielki problem z złapaniem 3 kotów, a musza być dziś przewiezione , dziewczyny już mają dość a jeszcze trzeba powywalać wiele rzeczy , czy ktoś by mógł pomoc ..."

WAŻNE I PILNE
A to kolejna wiadomość od Justy:
"Udało się wszystkie koty zabrać, Gracje też, ale są potrzebni na jutro na godz 9 rano do wynoszenia , czy ktoś może pomóc ... gdyby nie miko_bs , mamaGiny i Beata to by się nie udało , niestety zostały ranne przy łapaniu Nadii :( "
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pt mar 06, 2015 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

phantasmagori pisze:
aleusha pisze:
Agulas74 pisze:
aleusha pisze:Tylko kto ma taka możliwość? Dostęp?

Osoba, która zakładała wątek, nie wiem kto to jest.

Ja też nie :cry: .

Biedna Gracja. Gdzie ona znajdzie dom? Tym bardziej, ze musi to być dom bez kotów.

Ja zakładała. Mam dostęp do internetu tylko z telefonu u, nie dam rady zmienić tematu. Aleusha podałam Ci hasło na pw.

Na razie nic nie zmieniam, bo wszystkie info, które mam od Justy , to sms-y. Nie mam też czasu z nią porozmawiać i przez weekend też będzie u mnie z tym kiepsko, a też nie wiem na ile ona ma czas.
Obrazek

aleusha

Post » Nie mar 08, 2015 15:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Witajcie:)
Przeprowadzka zakończona powodzeniem, mieszkanie ogarnięte, ekipa remontowa już działa z robotami:) Jeśli ktoś chciałby Justynę odwiedzić to śmiało, zapraszamy:) Niestety zwierzaki jeszcze są zestresowane tym wszystkim, za dużo zmian na jeden moment, najgorzej jest z pampersowcami i Nadią, z którą walka o złapanie była naprawdę ciężka.
Mam teraz pytanie do osób, które chcą i mogą pomóc: o ile wszystko pójdzie dobrze chcielibyśmy w sobotę od rana poprzenosić rzeczy z piwnicy do mieszkania, żeby nie robić tego wszystkiego, kiedy zwierzaki będą nam przeszkadzały. Wg mnie lepiej jest wszystko ogarnąć zanim wpuścimy tam zwierzęta. Poszukujemy kilku chętnych osób, żeby spędzić na zajęciu jak najmniej czasu. Wszystkie osoby zainteresowane proszę o kontakt na pw:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon mar 09, 2015 14:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Dzisiejsze info od Justy:
"Remont idzie pełną parą choć nie obyło się bez bardzo przykrego incydentu..."

"Dramat Gracji trwa, mamy tylko tydzień na znalezienie jej domu, co potem .... bo na kwarantanne iść nie może bo w ciągu kilku dni były dwie próby włamania , do domu tez nie bo ma FIV + i nie lubi kotów, inne DT czy DS nie ma, nie ma nawet hoteliku jest dramatycznie ..."
Obrazek

aleusha

Post » Pon mar 09, 2015 17:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

I dalej szukam osób, które pomogą w uprzątnięciu po remoncie.

miko_bs

Post » Pon mar 09, 2015 18:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

miko_bs pisze:I dalej szukam osób, które pomogą w uprzątnięciu po remoncie.

Udostępniajcie. Może ktoś będzie miał czas.
Obrazek

aleusha

Post » Pon mar 09, 2015 18:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Info od Justyny:
"Godzinę temu zaniosłam do Gracji jednego z moich kotów ryzykując atak aż do krwi , ze Antonio się zarazi wirusem, Gracja ba niego warczy a później zaczęła się dusić ze stresu, muszę jej podać lek uspokający , mamy tylko 7 dni na znalezienie jej domu, a to jest prawie nierealne "
Obrazek

aleusha

Post » Śro mar 11, 2015 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

aleusha pisze:
miko_bs pisze:I dalej szukam osób, które pomogą w uprzątnięciu po remoncie.

Udostępniajcie. Może ktoś będzie miał czas.

Ja niestety nie mam fejsa,wiec nie dam rady udostępnić.

miko_bs

Post » Sob mar 14, 2015 7:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

dziś wielki dzień dla Gracji - trzymajcie kciuki, żeby to był TEN dom
:ok:

jedzie z taką obstawą, że musi być dobrze :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob mar 14, 2015 7:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

mamaGiny pisze:dziś wielki dzień dla Gracji - trzymajcie kciuki, żeby to był TEN dom
:ok:

jedzie z taką obstawą, że musi być dobrze :)

Super. Udało się w końcu. Zamieszka w Pyrzowicach?
Obrazek

aleusha

Post » Sob mar 14, 2015 7:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA PILNIE SZUKA DT-włam. do piwni

Trzymamy :ok:
Wszystko najlepsze sie należy!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]