Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 08, 2015 22:02 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No nie wiem czy tak całe... nie chciałam,zeby wyszło że półtora ( bo jeden złamany), to sie pochwaliłam dwoma :strach:

Aaa, bo ja już myslałam,że to ze mnie. 8O Co nie napiszę, to ten się chichra, w końcu nie wyczymałamcimowie psychicznie i myślę - napiszę co o tym sądzę :smokin:
Ojj... upiekło Ci sie, bo zaczęłaś tak, jakbyś się mojego uzebienia chciała leTko czepić :twisted: :strach:

Zapytaj go, gdzie wstawiał zęby, to se zrobisz i też będziesz się tak cieszyć, "pełną gębą". :mrgreen:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Nie mar 08, 2015 22:12 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hahhaha :ryk: No właśnie, gdyby jeszcze wstawiał to bym podpytała o jakieś namiary, ale on ma swoje, wszystkie 8O dziadek Rudek to samo, a to wiekowi panowie :ok: A Lolka to jeszcze nie dość że wszystkie ma to jeden podwójny dalej siedzi :ryk: ( chociaż to dzieciak jeszcze także poczekamy aż się ze starzeje :ok: )
A gdzież bym śmiała do twojego uzębienia piać, te twoje 1,5 zęba i tak lepsze niż moje :ryk: :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 08, 2015 22:22 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:Hahhaha :ryk: No właśnie, gdyby jeszcze wstawiał to bym podpytała o jakieś namiary, ale on ma swoje, wszystkie 8O dziadek Rudek to samo, a to wiekowi panowie :ok: A Lolka to jeszcze nie dość że wszystkie ma to jeden podwójny dalej siedzi :ryk: ( chociaż to dzieciak jeszcze także poczekamy aż się ze starzeje :ok: )
A gdzież bym śmiała do twojego uzębienia piać, te twoje 1,5 zęba i tak lepsze niż moje :ryk: :ryk:

Nie wierzę... a zresztą, faceci się tak nie stresują, to i dłużej niż my, młodziej wyglądają :strach:
Lola mała koza, na razie zębatka :kotek:
No ja myslę, bo już się prawie zdenerwowałam, prawie obraziłam, prawie wkurzyłam... No mówię Ci, prawie tragedia na całego :strach:

Szczerbatych snów Ci zyczę :mrgreen:

Obrazek

Zapiej jutro , co tam z Lola załatwiłaś. :smokin:

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 23:03 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

O ne ne , ja to sobie tylko mogę z mojej uzębienia zartowac :D także, bez obaw, twojego się nie przyczepie :D :ryk:
No dokładnie tak, dziadkowie mimo wieku i tak dobrze wyglądają, ale to mężczni także zrozumiałe :ok:

Dziekuje :1luvu: ja tobie zębatych snów :D :1luvu:

Jutro zapieje co tam się dowiem z Lolki gulką :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 23:43 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 09, 2015 0:24 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Helloł :) Najpierw się witam nocnie, a zaraz doczytam wąteczek :)

edit halo haloooo a tu już jest finisz :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 09, 2015 0:35 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:
gatiko pisze:
sistersy25 pisze:
:ryk: :ryk: Hahha, ale wiemy kochana ze nas kochają za to jakie jesteśmy :ryk:
mam wrażenie ze z tego stresu postarzalam się o 50 lat :ryk:

tak, to czysta, bezinteresowna miłość z ich strony :1luvu:

To i tak nic ! ja, jak ostatnio (przypadkiem) zobaczyłam się w lustrze, to ryknełam tak,że pekło na pół :ryk:

:ryk: :ryk: Ja się staram omijać lustra, bo czuje ze tak samo by się skończyło :ryk: :ryk: dla pocieszenia kolega ostatnio mnie zobaczył i powiedział ze przyda mi się porządny sen bo widać ze nie sypiam :ryk: problem w tym ze akurat to był jeden z dni kiedy byłam naprawdę wyspana 8O :ryk:

haha dobre :ok: :ok: :ok:

Kasiu Ty nie dzwoń do weta tylko bierz małą i idź. To nie wygląda mi dobrze :/ Ja bym nawet w sobotę poleciała żeby była pewność. Nie czekaj do wtorku. Bardzo to dziwne co się z małą dzieje :( Będę niecierpliwie wyczekiwać tego co powie wet po oglądnięciu małej. Krew w kupie to nigdy nic dobrego. Może to być "nic" lub przejściowe, ale trzeba to powiedzieć wetowi skoro to po sterylce. Trudno też powiedzieć jak to wyglądało, Ty to widziałaś. Mój Maciuś miał taki śluz i krew, ale to były pojedyncze incydenty. Więc nie biegłam z tym do weta - bo jednego dnia było a potem nic. I wydaje mi się, że on to miał po jakimś jedzeniu. Więc może to ta żyłka u Loli, ale ona jest po starylce więc może to być coś gorszego. Nie straszę Cię, ale po operacji lepiej dmuchać na zimne niż miałby być poważne konsekwencje. Szkoda, że u Loli nie przeszło to bezboleśnie :( :201461 :201461 Teraz nie mam zaufania do tych rozpuszczalnych szwów... :201461 :201461

klaudiafj

Post » Pon mar 09, 2015 0:42 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Klaudus ja jestem strasznie tym przerażona co sie z mala dzieje, jak zobaczyłam dzisiaj śluz z krwią to prawie na zawał przy kuwecie padłam 8O właśnie dlatego ze jest po sterylce wole dmuchać na zimne i nawet jak to będzie ta pęknięte żyłka to wolę by ją wet obejrzał :ok: z drugiej strony Lolka ma ciągle zapalenia pupy i tez może się coś tam niedobrego dziac :evil: weta tymi telefonami non stop bombarduje, ale wolę mieć pewność i mała jutro w transporter wcisne i biegnę by ją obejrzeli :ok:
Szwów rozpuszczalnych tez się zawsze bałam, bo większość kotków ma na ne odczyn alergiczny :evil: u Lolki to nie odczyn na pewno, ale co to ? Nie wiadomo póki co :evil:
Milej nocy życzę :1luvu: Lecę spróbować zasnąć, rano pobudka :placz:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon mar 09, 2015 0:48 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No i przez telefon Ty tego nie opowiesz dokładnie a wet to zleje - lepiej kota pod nos mu dać :) Śpij smacznie i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

klaudiafj

Post » Pon mar 09, 2015 10:21 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Klaudus ja i przez telefon i przez maile zdjęciami i jeszcze tam przydreptałam do gabinetu :ryk: ale o nie to samo jak mała obejrzeć, także dzisiaj wieczorem dam znać :ok: miłego dnia, lecę do pracy :smokin:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon mar 09, 2015 10:22 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:ok: :ok: :ok:

Wszystko będzie dobrze Kasiu! :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 09, 2015 11:38 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hej Dziewczynki, a co to się tu dzieje?? 8O Kciuki Kasiu!!! I koniec wątaska! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 09, 2015 16:15 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Cześć Bożenko, część Aniu :piwa:

Jestem juz po wizycie :ok: uspokojone moje sumienie :ryk: jednak uczulenie na szew , pod spodem, ale tak też może byc :ok: :D ciężko było stwierdzić ale jednak to to :ok: Córa grzeczna była jak nigdy, śmiałyśmy się z wet bo jak doszło do badania małej to nikt nie oddychał nawet by jej nie rozzłościć :ryk:
Na krew w kupie Lolka ma kuracje przeciw robakom, za tydzień badamy kał :ok: Dziadkowie tez odrobaczani przy okazji będa :ok:
i najważniejsze, ważymy 2,95 kg :1luvu:

Faktycznie juz koniec wątasa , chyba czas zakładać nowy :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon mar 09, 2015 16:25 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No to dobrze, że już po i wszystko jest dobrze :) Ale co z tym uczuleniem teraz? I czemu dają te szwy skoro tyle kotów na to reaguje źle? To są te które się same rozpuszczą i Lolusia nie będzie musiała mieć wyciąganych?
Dobrze wiedzieć, że krew w kupie oznacza robale :) Super waga! Oooo tylko gdzie te kg się poukrywały ;)

klaudiafj

Post » Pon mar 09, 2015 16:29 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:ok:

gatiko

[poprzednia][następna]