Odpisali mi z pracy, do której aplikowałam. Zdecydowali się na zatrudnienie "kogoś o lepszych kwalifikacjach'... w poniedziałek kolejna rozmowa, w obecnej firmie ale na bardziej odpowiedzialne stanowisko.
Nie ta będzie inna. Nie martw się. Ważne ze próbujesz, czuje ogromną determinację. Jakbym słyszała swojego męża jeszcze rok temu.i koniec jest taki ze ma super prace. Tobie też tego życzę
Chester - bracie jak dobrze Cię widzieć. Widzę super się masz, najedzony, wyspany, odpoczywamy sobie ładnie. Perełko
Kochana zdrówka życzę, prace dostaniesz , trzymam kciuki, aby rozmowa poszła super i by się udało Znalezienie współ lokatora bywa ciężkie, ale dacie rade a co do magisterki to cie rozumiem, też nie mam czasu tego ogarnąć Najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Dzięki Mam jutro tę rozmowę i staram się nie denerwować, ale ciężko. Byliśmy dziś na wystawie kotów i wygłaskałam duuuużo futerek, a swoim kupiłam nieziemsko fajną wędkę z piórkami
Muszę w któryś dzień usiąść i to napisać, bo inaczej się nie wyrobię.
Wszystkim Kobietom, tym dwu- i czworonożnym, najlepsze życzenia
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Rozmowa wczoraj poszła dobrze. Tylko, ze jak mi powiedzieli na końcu, że mam czekać miesiąc czasu na odpowiedź, to zwątpiłam. W piątek kolejna rozmowa, w innej firmie.