Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 07, 2015 11:52 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Moli25 pisze:Dobry wieczór Katarzyno :)
Myślę że to jest od szwów. Ale dla bezpieczeństwa wysyłaj zdjęcie i miej na uwadze małą :)
U nas też to było przerabiane.
Zobaczysz wszystko będzie ok. Daj znać co weterynarz powiedziała na to? Tez jesteśmy ciekawe :D

Martus mam nadzieje, ze to minie po 3 dniach i okaże się że po prostu mięsień w dziwnym miejscu wypchniety :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob mar 07, 2015 11:54 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

kalair pisze:Hmm..poprzecznie powiadasz.. może tak leci szew wewnętrzny? 8O Dopytaj w kązdym razie weta. :ok: :ok:

Bożenko, wczoraj mi już wet powiedziała ze Lola cięta wzdluz, wiec dziwnie ze ta gula poprzek jest :evil: jak dojadę do domu to wstawię zdjęcie by to zobrazować :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 12:40 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:
aannee99 pisze:Co ja tu czytam,oby wszystko było w porządku Kasiu :1luvu: Moja Tosia miała taką gulę sporawą od wewnątrz i bałam się tego, ale już jej nie ma,rozeszła się więc mam nadzieję, że u Lolitki również tak będzie :201461 :201461

Aniu a ta gula u Tosi to była tak wzdłuż szwu czy pod spodem ?

Ta gula u Tosi była pod szwem,ale...jak ją dotykałam, to ona się właściwie przemieszczała...na szczęście już jej nie ma i mam nadzieję Kasiu, że u Lolitki też będzie w porządku :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob mar 07, 2015 12:43 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No to u Lolki jak u Tosi pod szwem, tylko u Lolity gula jest bolesna i jak dotknę to później siedzi skulona :evil: mam nadzieje, ze tak jak i u Tosiulki zniknie :ok: Za chwile lecę odebrać te leki, wiec mam nadzieje ze do wtorku się wchłonie i nie będzie problemu :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 12:51 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hej Kasiu :) To wetka widziała to co się zrobiło Lolce? Bo czytam i chyba nie doczytałam. Napisz co tam po wizycie. Szkoda, że nie obeszło się bez powikłań :( Oby to nic poważnego nie było.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob mar 07, 2015 12:53 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Jak tam dziaduszki się miewają ? ;-)

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Sob mar 07, 2015 13:39 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Hej Kasiu :) To wetka widziała to co się zrobiło Lolce? Bo czytam i chyba nie doczytałam. Napisz co tam po wizycie. Szkoda, że nie obeszło się bez powikłań :( Oby to nic poważnego nie było.

Klaudus widziała na zdjęciu i od razu zadzwoniła by przyjść po przeciwzapalne i przeciwbólowe leki dla mqlej :ok: wg wet nie jest to odczyn zapalny na nici, nie jest to przepuklina. Wygląda dziwnie, przez 3 dni Lolka ma brać leki a jak nie zniknie to w poniedziałek będą to dokładnie oglądać na żywo a nie zdjęciach :ok: wychodzę do wet jak się dowiem więcej dam znać :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 13:55 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

A to fajnie :) Cieszę się, że leki pomogą :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob mar 07, 2015 14:31 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:Jak tam dziaduszki się miewają ? ;-)

Hej Gatiko :) dziadeczkaa mają się dobrze :ok: Oskarek zdrów jak ryba :1luvu: Rutkowskiego wyniki nerek ( mocznik i w moczu stosunek białko/ kreatynina) się bardzo pogorszył, ale kreatynina chociaż w normie :ok: w każdym bądź razie czują się nieźle :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 14:32 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:A to fajnie :) Cieszę się, że leki pomogą :ok:

Tzn taka mam nadzieje :ok: jak do wtorku nie pomogą to nie wiem co będzie miała robione :strach:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 16:00 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:

Hej Gatiko :) dziadeczkaa mają się dobrze :ok: Oskarek zdrów jak ryba :1luvu: Rutkowskiego wyniki nerek ( mocznik i w moczu stosunek białko/ kreatynina) się bardzo pogorszył, ale kreatynina chociaż w normie :ok: w każdym bądź razie czują się nieźle :1luvu:

Oj.... a czemu Rudek tak cuduje ? Co ile go badasz (nerki) ?
Dobrze,że Oskar zdrowy , Loli cos dolega? Nie doczytałam wszystkiego, bo za dużo piszecie :strach:

gatiko

Post » Sob mar 07, 2015 16:09 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:
sistersy25 pisze:

Oj.... a czemu Rudek tak cuduje ? Co ile go badasz (nerki) ?
Dobrze,że Oskar zdrowy , Loli cos dolega? Nie doczytałam wszystkiego, bo za dużo piszecie :strach:

Rudka nerki początkowo kontrolowane były parę razy w miesiącu, teraz miał kontrolę mocznika i kreatyniny po ok 2 msc jak się nie mylę 8O i mamy powtórkę za 2 tygodnie po intensywnym podskórnym płukaniau :ok: mam nadzieje, ze się polepsza wyniki :ok:
Rudek zaczął świrowac, nie wiem czemu, obstawiam ze zjadł watrobke Loli jak spałam przed badaniem, nie schowałam jedzenia na noc, wiec może tu problem z mocznikiem ( jest ok 3.5 krotnie większy od normy)

Lolcia jest świeżo po sterylce tzn tydzień i w czwartek zauważyłam zgrubienie , ale nie na szwie, wzdluz, tylko tak pod spodem :evil: jak się dorwe komputera to wstawię aby to zobrazować :ok: póki co dostaje przeciwzapalnie metacam i po 3 dniach jak nie pomoże to trzeba będzie się temu bliżej przyjrzeć :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 16:26 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Ach... no to masz zagwozdkę. Co za małpiszony... Trzymam kciuki za nereczki i za zgrubienia - żeby zlazlo.
:ok:

gatiko

Post » Sob mar 07, 2015 16:46 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:Ach... no to masz zagwozdkę. Co za małpiszony... Trzymam kciuki za nereczki i za zgrubienia - żeby zlazlo.
:ok:

Dziękuję kochana :piwa: sama się modlę w duchu aby to wszystko wróciło do normy :D
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 17:20 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

:mrgreen: musi wrócić.

gatiko

[poprzednia][następna]