Z oburzenia nie wiem , co napisać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Jak to sie stało ?
Z oburzenia nie wiem , co napisać
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Dotarłam do cię. Duża nie chce mię puszczać do komputra, ino pacza co ze znajomą kotką co jezd chorutka. No to jej nie przeganiam, bo jak się będzie matrwiać, to jeszcze zapomni dać mię amciu. No ale teraz mię puściła na chwilkę, to pisam. I lizam cię po uszku.
Amciałaś już kolacyję? Ja dzisiaj mam głoda w brzusiu i okropecznie dużo amciam.
Książniczka Ofelja nienaamciana
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
![]()
już śpicie ?
Ewa L. pisze:Hej Inusiu!![]()
Ciocia niedawno z pracy wróciła zmęczona jak koń po westernie ale przywitac się z tobą przyszła.![]()
![]()
MaryLux pisze:E tam, ten wątek pociągnie się jeszcze ze dwa tygodnie... A ja mam go już tak okropnie dosyć
barbarados pisze:MaryLux pisze:E tam, ten wątek pociągnie się jeszcze ze dwa tygodnie... A ja mam go już tak okropnie dosyć
Dlaczego masz dosć wąteczka ? Fajny jest .
MaryLux pisze:barbarados pisze:MaryLux pisze:E tam, ten wątek pociągnie się jeszcze ze dwa tygodnie... A ja mam go już tak okropnie dosyć
Nudny jest. I długo się wlecze.
barbarados pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:MaryLux pisze:E tam, ten wątek pociągnie się jeszcze ze dwa tygodnie... A ja mam go już tak okropnie dosyć
Nudny jest. I długo się wlecze.
Za długo , uważasz ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości