POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 05, 2015 12:23 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Jak to mówia są ludzie i taborety - kit im w ucho. Też kiedyś będą od ciebie coś chcieli to powiedz że ty sie głupotami nie zajmujesz. :evil:

Trudno mi coś powiedzieć bo nie znam się na wynikach. Ale nadal trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby wszystko wróciło do normy i było ok.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 05, 2015 12:24 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ja też mam fb ale nie umiem robić wydarzeń. Jak Klaudia zrobi chętnie będę udostępniać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 05, 2015 12:25 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kochana Twój małż jest jak mój i twierdzę, że gdera na wyrost, mój też. Tu wkurza się, że koty nas uziemiają, ale za chwile rozczula się nad nimi i traktuje jak własne dzieci. Twój też kocha Wasze wszystkie futerka i okazuje to zrzędzeniem na nie :) Nie martw się tym :)

Też nigdy nie robiłam wydarzeń. Ale jak mi powiesz co napisać to zrobię :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw mar 05, 2015 12:27 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kilka dni mnie nie było u Was a tu takie jazdy Maszeńka Ci zafundowała :strach: .
Za malutką :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 05, 2015 12:33 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Jak bedziesz miala rachunek od weta to grosik dorzuce. Jakos wspolnymi silami pomozemy Maszence - bo jak inaczej :roll:
:ok: :ok: za kotenke :ok: :ok:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw mar 05, 2015 12:37 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ja nie umiem robić wydarzeń na fejsie w ogóle sie na tym nie znam, bo nie używam portali społecznościowych strasznie mnie one denerwują...Ale jak mój syn wróci do domu może on się będzie prędzej orientował? A jak nie on to ktoś z jego kolegów czy koleżanek? W razie czego dam znać co i jak, Młody wraca w okolicach 3 po południu więc i tak mnie w tym czasie w domu raczej nie będzie, ale zawsze zostaje nam wieczór. Zdjęcia mam, przesłać komuś na maila to nie problem, opis tego co się dzieje też nie jest problemem, damy radę jakoś.
Podałam Maszy antybiotyk, do kolekcji sznytów na rękach przybyły mi 4 kolejne nader gustowne <załamka> Bolało ją to wiem na pewno..... Teraz siedzi biedulka pod szafką w łazience i jak próbuję ją wyjąć to strasznie fuka. I warczy. nawet Artem dostał w mordę pazurem jak przyszedł zobaczyć co się dzieje. Chyba Maszeńka przestanie mnie lubić po tym wszystkim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Czw mar 05, 2015 12:41 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Ja nie umiem robić wydarzeń na fejsie w ogóle sie na tym nie znam, bo nie używam portali społecznościowych strasznie mnie one denerwują...Ale jak mój syn wróci do domu może on się będzie prędzej orientował? A jak nie on to ktoś z jego kolegów czy koleżanek? W razie czego dam znać co i jak, Młody wraca w okolicach 3 po południu więc i tak mnie w tym czasie w domu raczej nie będzie, ale zawsze zostaje nam wieczór. Zdjęcia mam, przesłać komuś na maila to nie problem, opis tego co się dzieje też nie jest problemem, damy radę jakoś.
Podałam Maszy antybiotyk, do kolekcji sznytów na rękach przybyły mi 4 kolejne nader gustowne <załamka> Bolało ją to wiem na pewno..... Teraz siedzi biedulka pod szafką w łazience i jak próbuję ją wyjąć to strasznie fuka. I warczy. nawet Artem dostał w mordę pazurem jak przyszedł zobaczyć co się dzieje. Chyba Maszeńka przestanie mnie lubić po tym wszystkim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nie - nadal bedzie cię kochać jak się przekona że po tym czuje się lepiej.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 05, 2015 12:44 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kiedyś zrobiłam wydarzenie,psiakowi który szukał domu,dzięki wydarzeniu znalazł super dom :-)
Klaudia,poradzisz sobie :ok: :ok:
Maszeńko :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw mar 05, 2015 12:53 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Śpi maluszek mój biedny. Chyba też się kimnę chwilkę czuję się jak zombie. Nic mi ta kawa nie pomogła, może i pogoda ma wpływ? Właśnie sypie śnieg. Ale jaki o mamo płaty wielkości połowy kartki a-4. Zima się kurde obudziła. W marcu...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Czw mar 05, 2015 14:27 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Coś z pogodą chyba jest też nie tak. Ja od rana śpię... Cieszę się, że za pół godziny idę do domu.
Trzymajcie się obie z Maszą!

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw mar 05, 2015 15:52 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Doczytałam i też trzymam kciuki za Maszę. :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw mar 05, 2015 16:08 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw mar 05, 2015 17:55 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Zdrowiej kocinko :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Czw mar 05, 2015 18:36 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kciuki som
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

[poprzednia][następna]