Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 04, 2015 19:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Pewnie , że to normalne u kociarzy . A wyrywanie piórek to ulubiona rozrywka Majki . jak przyszła wszystkie zabawki stracily piórka :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 04, 2015 20:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej Wszystkim :) Dziś będzie dużo zdjęć ;)

Najpierw wierszyk, który ułożyłam wczoraj wieczorem z dziewczynkami uhm uhmmm:

"Wczoraj byłyśmy księżniczkami
Przystrojone piórkami
Byłyśmy dumne i wytworne
Lecz nie przyszedł, żaden książę" pisałam Kitusia i Marysia

Księżniczka Kitusia:
Obrazek

Obrazek

Szalony ziew:
Obrazek

Księżniczka Marysia:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zabawy:
Obrazek
Obrazek

Obie dziewczęta, wczoraj buszowały w tunelu po obu stronach:
Obrazek

Marysia precel śpi:
Obrazek

Kitusia patrzy na Marysie:
Obrazek

A Kitusia przesyła Ciociom całusa:
Obrazek

I tyle z naszej wczorajszej zabawy :) Mam też filmik, ale składa się z dwóch części i jakby to zmontować to wyszło by świetnie tylko, że nie mam pojęcia jak to się robi ;)

Gosiu, to działa tak, że ma trzy platformy, dookoła są otwory i koty muszą zrzucić chrupki na talerz, ale nie zawsze one spadną na sam dół, więc muszą kombinować, chodzić dookoła i zrzucać z poszczególnych pięter. Bardzo to fajne jest :)

Pozwolę sobie zacytować własny wpis z rana, żeby nie kazać Ciociom szukać parę stron do tyłu :oops:

Ta kula, która sama lata po pokoju też się fajnie sprawdza. Jak koty się nudzą to puszczam kulę i jest wydarzenie :D Teraz kicie śpią przy kominku :)

A ja dziś wyszorowałam łazienkę łącznie z kaflami i przewietrzyłam całe mieszkanie do zimnych ścian - powiał wiatr wiosennie to i za porządki się łatwiej zabrać. Ja rzadko sprzątam, ale jak już zaczynam to jestem okropnie pedantyczna. Małż wszedł do łazienki i powiedział - wow ale czysto, ale ułatwiłem Ci zadanie, bo umyłem ostatnio umywalkę i ubikację - no to ja na to - serio? Przetarcie szczotką klozetu w środku i zawieszenie kostki to nie jest umycie łazienki! :D

Za to w nagrodę kupił mi gorzka czekoladę, chrupki i szampana :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro mar 04, 2015 20:38 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dla facetów to jest umycie :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 04, 2015 20:40 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Kurczaczki, tu też przegapiłam nowy wątek :oops: :oops: :oops: I to bardzo przegapiłam :oops:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 04, 2015 23:12 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Kochaniutkie kotki.....śliczne zdjęcia,księżniczki jak malowane :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kitusia śpiewa.... :ok: :ok: :ok: urocze...buziaczki dla was :P
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Czw mar 05, 2015 7:51 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw mar 05, 2015 8:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć i czołem! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 05, 2015 9:11 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Gorzka czekolada,chrupki i czekolada,niezły mix,mniaaam :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw mar 05, 2015 9:32 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

No, fajny :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 05, 2015 9:53 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Tylko ciekawe czy rewolucji żadnych później nie było.Mam nadziej,że nie :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw mar 05, 2015 11:23 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Dziewczynki,
nie było rewolucji po smakołykach, ale gorzka czekolada z Wedla taka płaska jest chyba najlepsza z gorzkich :)

Kitulka nie rozumie jak wyciągać z labiryntu te chrupki, ona myśli, że to tym okienkiem się wyciąga a nie, że trzeba zrzucić na dół :)
A Marysia coś bardzo polubiła Kitusie ostatnio, bo zauważyłam, że wciąż się za nią rozgląda, wciąż patrzy, uśmiecha się do niej i chce być blisko niej. Ach nie umiem tego opowiedzieć :)

klaudiafj

Post » Czw mar 05, 2015 11:31 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki,
nie było rewolucji po smakołykach, ale gorzka czekolada z Wedla taka płaska jest chyba najlepsza z gorzkich :)

Kitulka nie rozumie jak wyciągać z labiryntu te chrupki, ona myśli, że to tym okienkiem się wyciąga a nie, że trzeba zrzucić na dół :)
A Marysia coś bardzo polubiła Kitusie ostatnio, bo zauważyłam, że wciąż się za nią rozgląda, wciąż patrzy, uśmiecha się do niej i chce być blisko niej. Ach nie umiem tego opowiedzieć :)

A ja wiem jak to jest :mrgreen: U nas tak jest z Zuzią i Polą. Pola nie potrafi minąć Zuzi by jej nie polizać po łebku i jak sie koło niej kładzie to tak by ją chociaz łapką dotknąć.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 05, 2015 11:40 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Moje się jeszcze nie dotykają (chyba że przy drzwiach jak czekają na nas, albo jak jechałam do weta to miałam obie na kolanach), a w zabawie Marysia wciąż patrzy czy Kitusia przyjdzie, ale jeszcze nie ma między nimi poufałych stosunków. Za to codziennie się bawią, gonią, takie nietykalskie zabawy :) Ale są razem dopiero 9 miesięcy :)

klaudiafj

Post » Czw mar 05, 2015 11:50 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

A moje nadal nie kochają się, rano się tłuką pod moim łóżkiem aż huczy. Czasami się poganiają ale zawsze kończy się to łapoczynami.
Nie wiem czy się polubią? Thomas nie polubił do końca Hugonka, nie bili się ale też nie było między nimi takiej kociej akceptacji i miłości.
U mnie każdy kot to indywidualista i chodzi własnymi drogami. :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 05, 2015 12:01 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Na pewno się lubią Gosiu skoro tłuką się razem a nie osobno ;)

klaudiafj

[poprzednia][następna]