Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
jeśli Duża Cię nadal głodzi to złóż mi tu zażalenie a ja sobie z nia pogadam![]()
Kocham Cię moja Księżniczko
Pewnie, że mnie głodzi! I za mało mizia!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
jeśli Duża Cię nadal głodzi to złóż mi tu zażalenie a ja sobie z nia pogadam![]()
MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
A to Staro Rura !!!![]()
Ineczko spierymy i tóm rzić?
MaryLux pisze:Cymes. Ino że nasza Duża amcia kolacyję co nie jezd mniamuśna. Wczoraj amciała jajko z zieloną cybulą, fuj! Ja tego do pysia nie wezmnę! Wolę jej nasiusiać do kapciów. Albo zepchnąć ją z mojej podusi.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
A to Staro Rura !!!![]()
Tak! Tak! Tak!
Salem 11 pisze:
Ale możecie zrzucić tylko kolację z talerzyka a talerz zostawić na stole. Ja młodszej dużej zabrałem rano wędlinkę ale mnie złapała i odebrała zdobycz.![]()
Cymes niepocieszony.
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
A to Staro Rura !!!![]()
Tak! Tak! Tak!
Ciocia Ci ustrugo jaki bijoczek i nastrzylosz Dużej ,a jak kiedy ciocia sie spotko z tóm Staróm Ruróm co Cie głodzi toooo obocy
Kociama pisze:Inuś tym trza szczelać jak popadnie i kaj popadnie,byle poczuła na gnatach
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
A to Staro Rura !!!![]()
agusialublin pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka klotka czeka na wieści od Ciebie
A to Staro Rura !!!![]()
no właśnie Maryś Ty stara ruro![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Caragh pisze:Masz rację Ofelio, fuj! Takie niedobre rzeczy ta Twoja Duża je
Ty na pewno masz lepsze papu
Nie byłabym tego taka pewna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości