Revitalash (tester) do rzęs, na ząbki Twiggy.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 04, 2015 12:01 Revitalash (tester) do rzęs, na ząbki Twiggy.

Do sprzedaży tester 1 ml. fenomenalnej odżywki Revitalash.
Obrazek
Jako gabinet kosmetyczny, czasem przy większych zamówieniach dostaje takie cudeńka, także gwarantuje, że produkt jest oryginalny i pochodzi od jedynego oficjalnego dystrybutora w Polsce.
Produkt wystarczy na ok.1,5 miesiąca stosowania, po którym widać już fajny efekt (tester służy promocji produktu, więc efekt musi być!).
Produkt należy zużyć w ciągu 12 m-cy od daty otwarcia. Oczywiście ,"mój" jest nowy i nigdy nie otwierany.
Z powodzeniem może być stosowany na brwi.
Na Allegro takie testery kosztują 140-160 zł + koszty wysyłki .
Moja cena to 100zł.Kup Teraz, w tym wysyłka na mój koszt ,PP priorytetem poleconym. Możliwy odbiór osobisty w Łodzi.
Dzidka poleca i zachęca do pomocy koleżance! Jak widać brwi ma piękne :wink:

Dochód ze sprzedaży przeznaczę na leczenie ząbków Twiggy, kotki , którą wyciągnęłam z łódzkiego Schroniska na tymczas.
Twiggy została potrącona przez samochód w centrum miasta. Ma objawy neurologiczne- przekrzywiona główkę, niepewny chód, zaburzenia równowagi.Kotka w tej chwili jest głucha. Miała też starą przepuklinę pourazową (stąd to szycie na boczku). W Schronisku bardzo zaniemogła, leżała w kuwecie w swoim moczu, pysiem w żwirku. Była bardzo odwodniona , miała anemię...
Teraz nie ma już zagrożenia życia, leczymy zaburzenia neurologiczne.
Przed nami jeszcze zabieg sanacji paszczy, bo , mimo 4 lat, kotka ma tragiczne ząbki.
Twiggy jest pod moja,prywatna opieką. Wszelkie koszty związane z diagnostyką, leczeniem i utrzymaniem ponoszę sama (przy wsparciu Drogich Koleżanek również osób prywatnych)
Jak już ją "odpicuję" będzie szukać nowego domku stałego :)

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Śro mar 04, 2015 12:34 Re: Revitalash (tester) do rzęs, na ząbki Twiggy.

poprosze, dla osoby spoza forum, ktora tym samym chce wesprzec Twiggy
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Śro mar 04, 2015 15:05 Re: Revitalash (tester) do rzęs, na ząbki Twiggy.

Dziękuję!!!
Poproszę na pw dane do wysyłki.
Zaraz spróbuję wysłać dane do przelewu, najpóźniej zrobię to ok.20ej, jak wrócę do domku(piszę z Tel.).
Obrazek

mamamariana

Post » Wto mar 10, 2015 15:48 Re: Revitalash (tester) do rzęs, na ząbki Twiggy.

Otrzymałam przelew. Bardzo proszę o dane do wysyłki, chyba,że na adres z konta bankowego???
Obrazek

mamamariana