Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Qbeuekwitasiemcieplutkoiserdecznie
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Czesć Ewuś![]()
czy 28, 29 marca masz przypadkiem wolne?bo może byście mnie z ekipą odwiedzili?
Mam właśnie pracujący weekend.
a to w takim razie musimy ustalić termin na kwiecień![]()
trzeba by dogadać z Kubusiem i dziewczynami na kwiecień, najwyżej dogadajcie sie co do terminu a ja się dostosuję
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Qbeuekwitasiemcieplutkoiserdecznie
MyteżwitamyQbełkacieplutkoserdecznieiwieczornie!
MB&Ofelia pisze:Dobrze przeczytałam??? U was śnieg???![]()
U nas nadal przedwiośnie. Co prawda wieje i wczoraj trochę popadał deszcz, ale generalnie ciepło.
Zuzieńka i Poleńka. Co robiacie? Czeba zrobiać jakowąś kocią dżamprezę, bo się nudzimy okropecznie. Troszku brykałyśmy, teraz se leżymy i mruczymy Dużej, co ma pisać. Ale to troszku nudne.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
barbarados pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Hej Ewuś, współczuję migren. Ja miewam bardzo rzadko, ale nadwrażliwość na dźwięki mam codziennieMam słuch jak brzytwa, Bóg mi wynagrodził za to, że oczy jak kret niewidome
Zima wróciła, wczoraj była piękna burza a potem niesamowite światło, u Was też?
Światło to wczoraj na mnie bardzo źle działało ale burze słyszałam a najbardziej w głowie.
Wczoraj , to wstałam z takim bólem głowy , że hej ! W sumie , to ten ból mnie obudził![]()
Cześc Ewunia
Ewa L. pisze:Pogoda pod zdechłym azorkiem i do tego piździ jak w kieleckim.
I jak tu się można dobrze czuć![]()
Czas się zbierać do roboty.
Miłego dzionka wszystkim życzę
kocia_mendka pisze:Ewa L. pisze:Pogoda pod zdechłym azorkiem i do tego piździ jak w kieleckim.
I jak tu się można dobrze czuć![]()
Czas się zbierać do roboty.
Miłego dzionka wszystkim życzę
Kieleckie zdecydowanie potwierdza, piździOraz popaduje śnieżek oraz deszczyk oraz coś co jest jednocześnie śniegiem, deszczem i drobnym gradem
Przedwiośnie taka jego mać. Dobrze,że węgla dokupiłam, przynajmniej w zadek będzie mi ciepło
Sihaja pisze:Hej
U nas przez noc tyle śniegu nasypało, że chyba przez całą zimę tyle nie było....
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości