WItanko-zblizamy sie do weekendu.
Dzisiaj po pracy od razu pognalam do dentystki, potem wstapilam do Biedronki-fajne garnki maja tam w sprzedazy na wage

AKurat mam wszystko czego potrzebuje, ale kusily-byly zielone, niebieskie, fioletowe bardzo przyzwoite

Fajne male dywaniki tez. Oczywiscie nie wytrzymalam i kupilam .
Kupilam kielki rzodkiewek i roszponki pojemnik - bedzie jakas odmiana jutro w pracy
ksiazke........... kolejnego Cusslera " Burza nad Hawaną" Przewiduję,ze wydajnosc papierkowa bedzie dzis u mnie nikla,a czytelnictwo mi wzrosnie hyhy
Kotom upolowalam miesko w ulubionym sklepie- bedzie indyk, dla mnie beda filety kurczakowe z marchewka z woka

- robie od razu dwa to mam na dwa dni-wiem -leniwa jestem. Lodówke rozmrazalam- musze kupic mrozonki warzywne- lody TIramisu oddalam synkowi kolezanki- ma taki metabolizm,ze wyglada jak wychudzony szczurek
Na czarna godzine weglowodanowa - zostaly mi w zamrozone- dwie paczki klusek bez dodatkow. Dzis odkrylam bulke z bakaliami....za 1zl w piekarni w centrum miasta- kupilam jedna na dzis i jedna na jutro - jak szalec to szalec
Z domowej wagi wynika ,ze mam 4kg mniej.
MUSZe wreszcie zaczac wykorzystywac kuchenke mikrofalowa ,ktora mam -a ona tylko stoi

MA ktos jakas zbedna ksiazke z obsluga kuchenki typu co na ile ustawiac?

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.