CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 02, 2015 20:44 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Jak Kropcia?
Jaka burza?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 02, 2015 20:56 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Halo! Halo! Ziemia do Dorci... Żyjesz? Skóra na rękach cała, czy podarta w "pasamany"? Obyło się bez szwów? :wink:
Jak Kropcia? Poskromiona czy poddała się losowi i nie walczyła?
No i co powiedział wet na temat Kropciowego zdrówka?
Jak wrócisz i będziesz w stanie, to napisz.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon mar 02, 2015 22:59 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Horror na Białobrzeskiej ,prawie 3 godziny :strach:
Kropcia niby ok. łysa dupa prawdopodobnie od uczulenia :roll: kot mógłby wymordować pół lecznicy ,to jest dzika bestia .
Nieraz mam wrażenie że dzikiedzikie które łapię są delikatniejsze niż ta gnida...pupilek ,kwiatuszek ,Kropeczka :twisted:
dr. chciała tylko jeszcze raz sprawdzić gruczoły ,obejrzeć zad ,ale gdzie tam ,na drugi raz będzie wojsko wzywane :mrgreen:
Oprócz uczulenia podejrzana jest sraka którą miała wcześniej,musiała być ostro zjadliwa. :roll:

I sukces ,teraz już mogę napisać ,zaszczepiłam Kleszczunia :1luvu: :piwa: w końcu nie brała żadnych leków ,nic się nie działo i zaszczepiłyśmy Kleszcza vel Demolka.

byłam oczywiście z Ewą i Abdulem .
Ciężka sprawa ,ta kocina się strasznie męczy ,ma totalnie zarośnięte uszy ,jakies purchle ,przerosty ,guzki ,kalafiory :cry: :cry: :cry:
W środę operacja.
Wszystko w rękach dr. Karewicz ,ale trzeba usunąc wszystko całe małżowiny uszne ,wsio..co bedzie dowiemy się w trakcie operacji i po ,jak również po wycinku.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 03, 2015 8:50 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Witam .
Noc spokojna ,Kleszcz dobrze zniósł szczepienie .
Kropka lata z gołą dupą i chyba bezwstydnicy galoty założę :mrgreen:
Tak naprawdę ucieszyłam się że to nic gorszego ,bo leczyć tego mojego pieszczoszka :201416
Zaraz do pracy .

Jakoś tak zimno się zrobiło ,a może tylko ja tak czuję ? :roll:

Lolek w nowym domu pewnie nie zostanie ,niestety wycofana Rózia nadal leży za stołem i się trzęsie :( ludzie bardzo polubili naszego psiaka ,śpi z nimi w łóżku ,nie mogą się go na chwalić ,że taki delikatny ,czuły ,że pięknie rano budził ich na dwór ..itp.
Jeszcze próbują ,jeszcze wierzą że ich sunia też polubi Lolusia .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 8:54 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 9:16 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

A łoooo ,to Ty też na Białobrzeską jeździsz :lol: .Cieszy mnie że obyło się bez większych atrakcji i trzymam kciukasy za operację :ok: :ok: :ok: A ja mam już wszystkiego dosyć,gruba Zocha drugi telewizor w przeciągu roku mi zrzuciła.Oczywiście do wyrzucenia :placz: Na Paluch wywieze jędze :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 03, 2015 9:33 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Hej Dorciu, za wszystko :ok:

U nas dziś śnieg spadł. Do pracy dopływałam :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 03, 2015 9:37 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

welina pisze:A łoooo ,to Ty też na Białobrzeską jeździsz :lol: .Cieszy mnie że obyło się bez większych atrakcji i trzymam kciukasy za operację :ok: :ok: :ok: A ja mam już wszystkiego dosyć,gruba Zocha drugi telewizor w przeciągu roku mi zrzuciła.Oczywiście do wyrzucenia :placz: Na Paluch wywieze jędze :roll:

na Paluchu teraz ok. lepiej piwnicą postrasz cholerę :twisted:

Ja od paru lat jeżdżę na Białobrzeską ,jak się nic nie dzieje można iść wszędzie :wink:
Caragh pisze:Hej Dorciu, za wszystko :ok:

U nas dziś śnieg spadł. Do pracy dopływałam :roll:

dzięki :D

coś czuję że i u nas aura się zmieni. :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 9:53 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

W piwnicy za ciepło,trzeba cosik innego wymyślić.Jeździłam wszędzie i mi koty niszczyli :( Ostatnio ( 4 lata )mam zaufanie tylko do Białobrzeskiej,jak na razie się nie zawiodłam i oby tak zostało. A jak się nic nie dzieje to po co iść :mrgreen:

welina

Post » Wto mar 03, 2015 10:32 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

:ok: :ok: :ok:

Czy znacie ten wątek viewtopic.php?f=8&t=167902
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto mar 03, 2015 17:04 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

welina pisze:W piwnicy za ciepło,trzeba cosik innego wymyślić.Jeździłam wszędzie i mi koty niszczyli :( Ostatnio ( 4 lata )mam zaufanie tylko do Białobrzeskiej,jak na razie się nie zawiodłam i oby tak zostało. A jak się nic nie dzieje to po co iść :mrgreen:

oj ,ja zawsze mam po co np. żarełko ,kropelki itp. :wink:

kussad ,dzięki :D wątku nie znam zajrzę .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 17:05 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dorcia choć oglądać małe foczki http://www.sledzfoki.pl/
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto mar 03, 2015 17:11 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

aaa ,znam i napisałam ,ale nie wiem czy nie za późno bo nie byłam przy necie .
dzięki za pamięć :D

od 7 do 14 jeżdżę do Blusi i Soniaka ,pańciostwo wyjeżdża na narty. :wink:
Od 15 mam pieszczoszki forumowej koleżanki.
W międzyczasie moja Aga wyjeżdża na 5 dni , a Jej Dusia nie je sama ,ma założoną sondę :( mam nadzieję że do wyjazdu się unormuje .

Ustaliłam dziś z jedną z moich podopiecznych że będę przychodziła 4 razy w miesiącu ,zawsze w sobotę.tylko czy to wypali ,100 pomysłów na minutę ,ale już nie chce robić operacji plastycznej :lol:

Lecę ukłuć Abdula ,on już Ewę zdemolował :strach:

lezę Limuś .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 17:13 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Jeszcze jedna kremówka i niczym się nie będę różniła :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 03, 2015 17:29 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Po podstawowe kropelki do ja do swojego ludzkiego weta latam :mrgreen: a jak potrzeba cóóóś innego to i tak najwygodniej mi tam.Chociaż teraz zrobili na Radarowej,ale ino zerknęłam i już jakby zaufania nie mam 8) :lol:

welina

[poprzednia][następna]