kalair pisze:Z Rudziaszka mocne kciuki Kasiu, ucałuj Go! I Lolisię i Oskara też.![]()
Bożenko ucaluje całą trójeczke

Jeśli chodzi o dziadka Rudziaszka to tak teraz myślę, że może on coś zjadł jak ja spałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Z Rudziaszka mocne kciuki Kasiu, ucałuj Go! I Lolisię i Oskara też.![]()
klaudiafj pisze:HejNo jak zapomniałaś schować jedzenie to jest pewne, że Rudek sobie podjadł
Powtórz badanie i będziesz spokojniejsza
aannee99 pisze:Jestem ciekawa jak moja kochana Lolitka się czuje?![]()
kalair pisze:Pewnie coraz lepiejSłodzinka kochana.
Musimy poczekać na Kasię.
kalair pisze:Ha ha, miałaś udawać, że wcale nic nie chcesz filmować, a skad, to nie Ty!
Moli25 pisze:Hej Kasiu![]()
Super ze Loli jeco jej najbardziej smakuje? Teraz waga jej skoczy. Pamiętaj o w miarę regularnych posiłkach
sistersy25 pisze:Jeśli chodzi o filmik, no będę musiała próbowaćdzisiaj z 20 minut rano chciałam ja nakręcić to jak na złość rozlozyla się na plecach i koniec chodzenia
klaudiafj pisze:sistersy25 pisze:Jeśli chodzi o filmik, no będę musiała próbowaćdzisiaj z 20 minut rano chciałam ja nakręcić to jak na złość rozlozyla się na plecach i koniec chodzenia
HejNo Tosia buntownik. Trzeba jej wytłumaczyć, żę na planie filmowym nie można się tak zachowywać, aktorzy muszą brykać 12 godzin a nie tylko pół minuty
Moje też tak robią, jak wyjmę aparat to koniec czasem wszystkiego. Obróci się taki plecami i siedzi i nic nie pomoże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 44 gości