Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ogarniać swoją drogą,ale jeszcze dbasz o to ,zeby każde we właściwym czasie było u weta,nie ma nic takiego,ze któreś się "samo wyleczy" naprawdę![]()
Mi jak zwykle na początku roku sie opłat zebrało,ale jak tez się ogarnę,to kawałek grosika puszczę
Za wszystko Aniu![]()
![]()
![]()
Jejku,jak kicia rusza ogonkiem,to moze jest sznsa,ze będzie chociaż bardziej sprawna ? byłoby cudownie![]()
![]()
![]()
margosiap pisze:Myślałam o szelkach - te rehabilitacyjne (dla małych psów) kosztują sporo, ale tak się zastanawiam (z góry przepraszam, pewnie nie jest to najmądrzejszy pomysł), jakby kupić normalne szelki dla małych psów, i zakładać na zadek? koszt jakieś 30 zł.... No wiem, że to nie najmądrzejszy pomysł,ale może warto rozważyć...
margosiap pisze:Myślałam o szelkach - te rehabilitacyjne (dla małych psów) kosztują sporo, ale tak się zastanawiam (z góry przepraszam, pewnie nie jest to najmądrzejszy pomysł), jakby kupić normalne szelki dla małych psów, i zakładać na zadek? koszt jakieś 30 zł.... No wiem, że to nie najmądrzejszy pomysł,ale może warto rozważyć...
mb pisze:Te wyniki Stefanki co oznaczają![]()
Bo ja jestem ciemna w sprawach tarczycy.
Za nieszczęsną Szylcię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna61 pisze:Muszę się skontaktować z panią doktor która zleciła te badania, ja nie wiem, u człowieka byłyby zaniżone T4, ale u kota?![]()
Stefanki badania były w synevo i pisze, że norma jest 66-181(dotyczy tylko ludzi?) a wynik ma 35,82.włóczka pisze:Anna61 pisze:Muszę się skontaktować z panią doktor która zleciła te badania, ja nie wiem, u człowieka byłyby zaniżone T4, ale u kota?![]()
U kota norma T4 jest od 12.9 do 38.6 czyli wychodziłoby że Stefanka ma w normie (no chyba że różne laby mają różne normy, to jest wg Vetcomplexu).
Normy TSH nie znam niestety.
Lidka pisze:Milusia nim zaczął sam chodzić prowadzałam na długim szalu. Tak było najwygodniej. Wózek się nie sprawdził.
A jak szal jest bardzo długi to da się go zamotać, że łatwo się prowadzi.
Baltimoore pisze:Aniu, przesłałam przelew na leczenie kotów.
Nie napisałam których- według potrzeby i kolejności wydatków, sama zadecydujesz.
Trzymam kciuki za wszystkie
mb pisze:Biedna Stefanka![]()
Za zdrówko kotków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna61 pisze:Stefanka jednak jest chora, ma całe lewe oczko czerwone i opuchnięte w środku, na zewnątrz tylko załzawione i przymrużone.
Po obiedzie i ją na cito zabiorę ją do lecznicy.
Modjeska pisze:Anna61 pisze:Stefanka jednak jest chora, ma całe lewe oczko czerwone i opuchnięte w środku, na zewnątrz tylko załzawione i przymrużone.
Po obiedzie i ją na cito zabiorę ją do lecznicy.
Coś Was ostatnio ścigają choróbska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 114 gości