Chciałabym zwrócić się do wszystkich tych, którzy kochają koty i życia sobie bez nich nie wyobrażają! Zacząć musze od tego, ze mam 3 cudowne koty, Baltazara (5 lat, szaro-bialy), Delirke (4 lata, biala) i Ramireza (3 lata, czarno-bialy z piegiem na nosie). Wszystkie, niezaplanowane, przywiózł do domu mój były juz teraz mąż, nie zajmując sie nimi wcale dalej. Zaopiekowałam sie nimi i pokochałam, nigdy nie sądziłam ze nadejdzie czas, w którym będę się musiała z nimi rozstać! ale niestety musze znaleźć im inny dom. Wszystkie koty są kastrowane/sterylizowane, zaszczepione, odrobaczone, maja książeczki zdrowia, a także swoje kuwety, zabawki i drapaki.
Nie chce B&D rozdzielać przede wszystkim ze względu na Delirke, która polega całkowicie na Baltazarze w kwestii swojego szczęścia i spokoju, mając dość traumatyczne przeżycia z ludźmi jako kociątko. Ramirez natomiast moze pojsc do adopcji sam.
Dlatego zwracam sie do Państwa, mając nadzieję zwrócić uwagę osób, którym dobro i bezpieczeństwo kotów jest bliskie, do osób które zechcą dać im kochający i odpowiedzialny dom! Odwdzięczą się bezgraniczną miłością i oddaniem, Baltazar jest kotem wybitnie nakolankowym i ludziolubnym (kocha WSZYSTKO i WSZYSTKICH), mruczy głośno jak traktor, kocha na człowieku spać i zawsze musi być blisko. Delirka jest na początku nieśmiała, jej buforem bezpieczeństwa jest Baltazar, ale gdy już zdobędzie się jej zaufanie wychodzi z niej prawdziwy miziak, mruczak i przytulanka, równie wierna i oddana co Baltazar. Ramirez umie zajac sie soba, jest bezkonfliktowy i spokojny, ale przy tym szuka miziania i daje kocie calusy (nosem). Delirka uwielbia aportować myszki i gumki od weków, Baltazar bawić się w berka i ganiac pompony, a Ramirez kocha bawic się sznurowka oraz swoim ulubionym patykiem z piorkami. Nie są to koty wychodzące.
Chętnie opowiem o każdym z nich więcej, jestem pewna ze ktokolwiek spędzi z nimi 5 minut swojego czasu zakocha się bez pamięci, tak jak ja się zakochałam! Bardzo proszę o kontakt na forum lub na maila:
ladyvempire@wp.pl Możemy dogadać się z dowozem, jeśli ktoś z okolic Poznania/w woj. wielkopolskim, lub z okolic Bydgoszczy/woj. kujawsko-pomorskim by się zdecydował, dowóz jest gwarantowany. Bardzo proszę o jak najszybszy kontakt, od tego zależy ich los
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater