Belka na pokładzie - nie wiem, nie ogarniam, zarobiona jestę

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 25, 2015 21:48 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

Bryska4 pisze::lol:
Poczucie humoru umiera ostatnie :D

To prawda.

Z łapskiem nie ma zartow. Sluchaj lekarzy :kotek:

Trzymam kciuki za postepy w dochodzeniu do siebie koteczki i Ciebie :lol:

Nie ufaj jej- kotom nie wolno ufac hyhy :lol: Po operacji jak zejdzie przeciwbolowy bedzie taki moment ze bedzie wiecej spala i mniej sie ruszala, to normalne, ale potem szybko zacznie szalec :lol:

Jakby w miejscu szycie pojawil sie guz ala sliwka to znaczy ,ze sie goi- ja z tego powodu mimo uprzedzenia.....zrobilam super cyrk :oops: :roll: Przeszlam do historii jak wpadlam w histerie i placzac opisywalam straszliwa krzywde koteczki, potem taksowka gnalam z kotka do kliniki-a tam sie okazalo ,ze uprzedzali ze bedzie sliwka ,ale ja myslalam,ze mniejsza bedzie :twisted: Dalej moje koty obsluguja ,ale po tym wyczynie zaczeli mnie traktowac "specjalnie " :oops: Bowiem pracownikow postawilam na nogi ,chyba mieli widmo jakis sadow-nie pamietam co im wyplakalam w sluchawke :twisted:
Ostatnio edytowano Śro lut 25, 2015 22:00 przez anulka111, łącznie edytowano 3 razy
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro lut 25, 2015 21:52 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

kwiat groszku pisze:byłam na czyszczeniu >< to było wstrętne. mam się pokazać, jakby nie chciało się goić.

krwawiłam jak jeniec wojenny prosto z okopów. :lol: z paszczy, ręki i tentego.

Bloody Mary, jako żywo :strach:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro lut 25, 2015 22:04 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

Belka ma wisienkę.
też dzwoniłam w panice do weta. uspokoili mnie i nie pogoniłam męża, bo musiałam łapkę rzeźnikowi pokazać, a potem efektownie umierałam. więc musiałam mieć widownie. wrrrróć! opiekę. no.

dostałam jakiś mocny przeciwbólowy i jestem lekko przydymiona.
Belce zszedł przeciwbólowy, ale ona nawet teraz nie jest śpiąca ani spokojna. z chęcią bym ją zamknęła w transporterku, ale lampa się nie mieści ;)
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Śro lut 25, 2015 22:08 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

Jak ma wisienke to bardoz dobrze. Dla mnie najgorszy byl wieczor po sterylce Smakusi ,bo probowala sie wspinac....nalatalam sie za nia, potem juz bylo z gorki,bo nie kombinowala w kaftaniku.

Dzielna jestes :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Sob lut 28, 2015 18:33 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

Zaraz poszukam sobie wateczek powitaniowy i pozakladam stosowne watki o sobie i sowich kociastych, ale poki co tutaj sie powitam. Bella - znaczy piekna, a że imie mialo byc na literke J.. .to jest Jezebel. Ciesze sie,ze w nowym domku kotek super sie odnalazl, trzymam kciuki za szybki powrot do formy i obiecuje zagladac i czytac regularnie ;)
Magdalena & Tabitha & Hexa
Obrazek

TyMaBRI

Od: Pt lip 13, 2007 12:05

Post » Sob lut 28, 2015 23:22 Re: Belka na pokładzie - precz macico!

cześć, Miła Pani Hodowczyni :)

Luśka wraca do normy. Znaczy się zaczyna marudzić przy mokrym jedzonku. :roll: i zaczęła interesować się raną. Bidulka musi kołnierz całą dobę mieć, bo jak ściągam, to nawet buzi nie umyje, tylko zębami sięga do rany. :strach:

Na szczęście jest miłą dziewczynką i udaje obrażoną lampę. Nie dostaje przeciwbólowego, bo po nim latała pod sufitem, a ja z zawałem biegałam za nią "Lusia nie wolno, Lusiunia zejdź, podniosę Cię, słoneczko, popatrzysz na ptaszki, Belluna, nie można, stój, nie wchodź, gdzie zaś leziesz, mówiłam stój, na dół chcesz? zaniosę Cię" :roll: przy dzieciach tak nie cuduję...

A wczoraj byliśmy w Wielkim Mieście. :201448
Zewnętrzne dzieci miały wizytę u szpecjalisty. Do Beluśki oczywiście dochodząca opieka przyszła, bo przecież nas nie będzie cały dzień. :roll: A ja umarłabym z nerw i strachu.

Wyjechaliśmy wcześnie, żeby w mieście być spokojnie ze dwie godziny wcześniej. Na spokojnie obejrzeć kawałek dużego, pełnego ludzi i samochodów miasta. zobaczyć oszklone wieżowce i nałykać się smogu. No i dupa.

Na autostradzie korek. Gigantyczny wypadek (kurna, czy ja mam pecha jakiegoś z tymi wyjazdami??), bo wypadek. Zamiast włóczyć się po mieście - staliśmy na autostradzie. Mła, monż, trzy dzieci. :201436 A czas mijał. Aż minął.

Spóźniliśmy się do szpecjalisty... Po kolejnych dwóch godzinach wałęsania się wśród uśmiechniętej służby zdrowia i miłych współczekaczy uciekliśmy z przybytku. Mandat! tadam! przekroczyliśmy czas parkowania o 10minut! :201427 To był najdroższy parking... W nagrodę pojechaliśmy do wielkomiejskiego McDonalda :kotek:

pytanie konkursowe, jakie miasto miało okazję mnie gościć?
zdjęcia komórkowe, bo obładowana potomstwem i histerią nie wyciągnęłam aparatu. :oops:

widok z okna przychodni
Obrazek Obrazek

nie, to nie Katowice.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

zgadza się, padało. i świeciło słońce, jak to na wyspie
Obrazek Obrazek

to nawet nie jest najgorsze
Obrazek

a jakie korki w Wielkim Mieście są :strach:
Obrazek

centrum handlowe, och, jak się czuję zachęcona
Obrazek Obrazek

a tak wyglądają domy na przedmieściach Wielkiego Miasta, ta jest jedną z lepiej utrzymanych. Reszty ruder nie udało mi się uchwycić, bo mieszkańcy w kadr wchodzili. :wink:
Obrazek

uciekamy od cywilizacji, s trone zachodzącego słońca
Obrazek

Nienawidzę dużych miast.
Nie potrafię w nich zobaczyć NIC ładnego.
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Sob lut 28, 2015 23:36 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

Ale miałam zabawę w googlowanie, ale już wiem :D
Ale nie powiem.
Faktycznie, ten tego... no... audi ładne.
Chociaż jakby te domy na przedmieściach odnowić, to całkiem stylowe by były.
Pogooglam sobie, czy tam faktycznie w całości tak nieładnie.

EDIT: 8O Groszku, tam nie jest ładnie. Ja rozumiem, że przemysł, ale wygląda, jakby tam, poza przemysłem i biznesem nie było nic.
Ostatnio edytowano Sob lut 28, 2015 23:42 przez Bryska4, łącznie edytowano 1 raz

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Sob lut 28, 2015 23:40 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

pewnie nie. bo ja stronnicza jestem. :P

dla odmiany muszę do Salisbury z aparatem pojechać. tam jest pięknie :1luvu:

kwiat groszku

Post » Sob lut 28, 2015 23:52 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

Koniecznie :) bo - nie - to miasto mi się nie podoba. Poszukałam strony w stylu "największe atrakcje" i wychodzi mi, że poszłabym tylko do ZOO i ogrodu botanicznego. Ja tam lubię pałace, kamienice, parki, nawet kościoły, byle stare były. No dobra, katedra ładna.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Nie mar 01, 2015 6:47 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

A jednak wyglada troche jak KAtowice :lol:

anulka111

Post » Nie mar 01, 2015 10:20 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

szaro buro i ponuro, prawie jak w Brukseli... chco tu akurat duuuuuuuuuuuuuuzo starych kamienic... w zasadzie same stare, zagrzybiale i wilgocia nasiakniete... tylko jak meza przekonac do mieszkania na przedmiesciach? jak Tobie sie to udalo?
Magdalena & Tabitha & Hexa
Obrazek

TyMaBRI

Od: Pt lip 13, 2007 12:05

Post » Nie mar 01, 2015 14:01 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

My prawie na wsi mieszkamy. Do Woodhenge na piechotę iść można.

Miasta powyżej 60.000 mieszkańców są nie do życia. ;) małżon na szczęście na taki sam pogląd.

kwiat groszku

Post » Nie mar 01, 2015 20:37 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

A dla mało kumatych będzie info, szto eto za gorod?
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie mar 01, 2015 21:25 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

dwa najdebilniejsze pomysły z dupy wzięte. zresztą chyba to wizytówki tego miasta. :roll: sarkazm czy srakazm, że zacytuję...
Obrazek Obrazek

większość widzianych przeze mnie mieszkanek wyglądała tak:
Obrazek albo tak Obrazek

na facetów nie gapiłam, bo to niebezpieczne. :wink:

jeszcze jedna podpowiedź: muzułmanie podstępem tam szkoły publiczne szariatowali.

kwiat groszku

Post » Nie mar 01, 2015 21:40 Re: Belka na pokładzie - Groch w Wielkim Mieście

http://www.libraryofbirmingham.com/
a co ty, groszku chcesz od Buki 8O
Obrazek
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

[poprzednia][następna]