Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 28, 2015 17:25 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:Super,że Lolcia ładnie z kuwetki korzysta :ok: u nas kupka po sterylce dwa dni po była dopiero, ale wetka mówiła, że tak może być i żeby się nie przejmować czasem i nie panikować :D Dobrze,że Lolitka w ogóle chce chodzić w tym kaftaniku, no są kotki które naprawdę nie ruszają się jak mają go założonego więc nic tylko się ccieszyć, że nasze dziewczynki ubranko tolerują. Ciekawe czy Lola po kilku dniach zacznie przerabiać kaftanik na sito,tak jak moja Tosia :mrgreen:

Aniu czuje ze Lolka tak jak Tosia ubranko przerobi :ryk: narazie tylko nerwowo sapnie jak chce brzuszek polizac a trafia na kaftanik :ok:
Dokladnie tak, ciesze sie ze wogole probuje w tym kaftaniku chodzic :ok: :D w prawdzie wywraca sie czasem na plecy i sztywnieje tak jak pisalas wczesniej, ale pelza ladnie :ok: :D
i sie zdziwilam trosze widzac Loli brzuszek, w sensie, ze nby taka chudziutka, a pod kaftanikiem taki slodki, tlusciutki brzuszek sie pokazal 8O
Z ta kupka, to slyszalam wlasnie ze czesto po 2 dniach dopiero kotki robia, najwazniesze by biegunki nie bylo :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob lut 28, 2015 19:26 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

O jejuuuu jeszcze piękniejsza :1luvu: :1luvu: :1luvu: , w tym kubraczku przecudna :D Kochana Malutka i dzielna Lolusia :) Ukochałabym Kruszynkę <cmok, cmok>
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 28, 2015 19:42 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Klaudia, dziękuję :1luvu: uciumałam od cioci :piwa:
Lolce kubraczek bardzo pasuje :ok: Jak ja zobaczyłam po to padlam :ryk: Mój slodziaczek :1luvu:
Właśnie mi mała z łóżka spadła :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 19:50 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Od paru godzin malentas śpi 8O

Obrazek

W leżonku Rudka, wszędzie kłaczki :ryk: :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 19:53 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No właśnie prześlicznie kotkom w tych ubrankach :) Lola ma super kaftanik, wygląda tak wesoło i uroczo :D
A moja Kitusia dostała taki ohydny, wyglądała w nim żałośnie pod takim względem, że mi się serce krajało, że takie cierpienie jej zafundowałam :( Schudła do kości, nie nauczyła się chodzić w kubraczku. Miałam taki z cienkiej granatowej szmaty, naprawdę to był bardzo smutny widok. Jak tylko mogłam moją dziewczynkę z tego rozebrać to wyrzuciłam dziadostwo. Ale małż schował to do piwnicy i czasem jak na to natrafi to się śmieje czy pokazać to okropne ubranko Kitusi. Nie pozwalam straszyć Kitusi!

Kasiu a musisz zaglądać na szwy?

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 19:59 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No właśnie Klaudia ja się spodziewwałam, że Lolkę ubiorą w taki jednokolorowy, a jak zobaczyłam taką kolorową, z kaftanikiem w koteczki - no takie urocze :ryk: :1luvu:
Kitusia nie chciał chodzić w kaftaniku? Lolka próbuje, tzn nawet całkiem dobrze to wychodzi :ok:

Zaglądałam dzisiaj już do szwów - co mnie zdziwiło jak odwiązałam kaftanik, to Lolka jeszcze nogę do góry podnosiła by jej spowrotem zalożyć :ryk: A tak się bałam, że jak odwiąże to koniec :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 20:04 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Jednokolorowy szło by znieść, ja miałam taki serio szmaciaty. Kitusia nienawidziła kaftanika, nie nauczyła się w nim chodzić, leżała dużo zwinięta w kuleczkę, płakałam nad nią. I jeszcze ważyła jak piórko. Bo była chuda jak Lolusia, ale schudła do kości. To była dla nas trauma. Ale jak to minęło to wreszcie powolutku doszła do wagi 3,7 kg i to jest jej maksimum :) Marysia ma prawie 5 kg :)

Te kaftaniki może są miłe kotom :) A Lolusia nie miała plastra na szwach? Wet kazał Ci zajrzeć?

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 20:08 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Jednokolorowy szło by znieść, ja miałam taki serio szmaciaty. Kitusia nienawidziła kaftanika, nie nauczyła się w nim chodzić, leżała dużo zwinięta w kuleczkę, płakałam nad nią. I jeszcze ważyła jak piórko. Bo była chuda jak Lolusia, ale schudła do kości. To była dla nas trauma. Ale jak to minęło to wreszcie powolutku doszła do wagi 3,7 kg i to jest jej maksimum :) Marysia ma prawie 5 kg :)

Te kaftaniki może są miłe kotom :) A Lolusia nie miała plastra na szwach? Wet kazał Ci zajrzeć?

Nie no niektóre jednokolorowe są naprawdę ładne :ok: ( np Ani Tosia miała) śliczny :piwa:
Ojej biedulka Kitusia była :placz: Lolcia jest chuda, ma te 2.35 kg, ale czuje że jak będziemy ściągać kaftanik to już powyżej 3 kg będzie taki ma apetyt od wczoraj 8O
Lolka pewnie podobną wagę max osiągnie jak Kitusia też taka drobna dziewczynka będzie :piwa: Marysia niby ma 5 kg, ale też jest szczuplutka, po prostu wzrostowo jest pewnie większa :piwa:

Nie miałą plastra, zresztą jak zobaczyłam brzuszek to prawie szwów nie było widać 8O Tylko wałeczki na brzuchu i srebro :ryk: :ok: Wet kazał oglądać codziennie, bo te szwy rozpuszczane całkowicie często uczulają, także trzeba pilnować dokłądnie :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 20:18 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Moja słodka kiciunia . Pokazałam zdjęcia Loli mojemu M. i powiedział 'o siostra naszej Tosi,jak równo pokolorowana' :ok: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 28, 2015 20:24 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:Moja słodka kiciunia . Pokazałam zdjęcia Loli mojemu M. i powiedział 'o siostra naszej Tosi,jak równo pokolorowana' :ok: :1luvu:

Aniu ja zdjęcia Tosi wszystkim pokazywałam, wszyscy jednoznacznie stwierdzili ze są jak bliźniaczki :ok: :D
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 01, 2015 11:22 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Aha :) To pewnie dlatego tamten kot miał uczulenie. Czyli Lola ma rozpuszczalne? Nie no nie rozumiem :mrgreen: A ten kaftanik nie ociera jej się o rankę jak nie miała plastra?
No Marysia jest szczupła, ale jest co dźwigać. Ma atletyczną budowę jak pantera i nawet dwa razy grubszy ogon niż Kitusia - Kitusia ma taki czarny kabel, a Marysia taki jak u tygryska :D

Moja obecna wetka też by pewnie miała taki ładny kaftanik, tamten był najtańszy i to było już 6 lat temu chyba. Ta obecna daje nawet kolorowe plastry - po pobieraniu krwi dała taki bandaż w kolorowe czaszki ;p fajnie Kitusia wyglądała :mrgreen:

klaudiafj

Post » Nie mar 01, 2015 11:29 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Mój małżonek zakochany w Twojej Loli, codziennie pyta co u niej :1luvu: :?:
On wszystkie kotki kocha, ale umaszczenie Twojego malucha zachwyca go :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 01, 2015 14:55 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Aha :) To pewnie dlatego tamten kot miał uczulenie. Czyli Lola ma rozpuszczalne? Nie no nie rozumiem :mrgreen: A ten kaftanik nie ociera jej się o rankę jak nie miała plastra?
No Marysia jest szczupła, ale jest co dźwigać. Ma atletyczną budowę jak pantera i nawet dwa razy grubszy ogon niż Kitusia - Kitusia ma taki czarny kabel, a Marysia taki jak u tygryska :D

Moja obecna wetka też by pewnie miała taki ładny kaftanik, tamten był najtańszy i to było już 6 lat temu chyba. Ta obecna daje nawet kolorowe plastry - po pobieraniu krwi dała taki bandaż w kolorowe czaszki ;p fajnie Kitusia wyglądała :mrgreen:

Klaudia ma rozpuszczalne po prostu :) Zaglądałam dzisiaj znowyu pod kaftanik i szczerze ja nic tam nie widze 8O taki jeden dzyndzelek ze szwu wystaje i tyle 8O jakaś malutka ta ranka :ryk: Wiem jakie plastry :D Lolita po sterylce ( w piątek) miałą właśnie taki czarny w trupie czaszki :ryk: A Rudek dostaje różowe w serduszka :ok:
No dlatego Marysieńka jest cięższa mimo, że wygląda atletycznie :piwa:

Moli25 pisze:Mój małżonek zakochany w Twojej Loli, codziennie pyta co u niej :1luvu: :?:
On wszystkie kotki kocha, ale umaszczenie Twojego malucha zachwyca go :1luvu:

Oo, podziekuj małżlowi :1luvu:

Lolitka mnie dzisiaj przestraszyła z rana 8O Spała ze mną w łóżku ( tzn łóżko dla Loli a dla mnie skrawek :ryk: ), wstaje rano, a jej nie ma 8O Pokój był zamknięty, więc chodze, już prawie płacze, gdzie ona jest 8O Siostra pomogła mi małą znaleźć - nie wiem jakim cudem wpadła za łóżko, tylko spłaszczony łepek jej wystawał 8O :evil:

Obrazek

Obrazek

Poranny leniuszek pozuje dla cioć :piwa:
Ostatnio edytowano Nie mar 01, 2015 16:06 przez sistersy25, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 01, 2015 15:31 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Sliczotko moja :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 01, 2015 16:08 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Moli25 pisze:Sliczotko moja :201461

Dziękuję ciocia :1luvu:
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]