Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Pietraszka pisze:Kto teraz jeszcze oprócz Adasia dostaje zastrzyki? Bo jutro mam dyżur, a trochę się zgubiłam?
masz wszystko na tablicy chyba... oprócz Adasia jeszcze tylko Nina i Amelka plus Tajfun swój przeciwból, co jest w pufie tam u niego. Bella dostaje antybiotyk w syropku. Aaaa, i jeszcze Bella musi dostać dziś Zylexis, Aga mówiła, że go przywiezie.
pyma pisze:Dyżury
wtorek (24.02) - Wazonek17
środa (25.02) - JoannElle
czwartek (26.02) - Paula P.
piątek (27.02) - Pietraszka
sobota (28.02) - mgska
niedziela (01.03) - pyma
poniedziałek (02.03) - Wazonek17
wtorek (03.03) - Paula P.
środa (04.03) - Wazonek17/JoannElle
czwartek (05.03) - Pietraszka
piątek (06.03) -
sobota (07.03) -
niedziela (08.03) -
poniedziałek (09.03) -
dilah pisze:pyma pisze:Dyżury
wtorek (24.02) - Wazonek17
środa (25.02) - JoannElle
czwartek (26.02) - Paula P.
piątek (27.02) - Pietraszka
sobota (28.02) - mgska
niedziela (01.03) - pyma
poniedziałek (02.03) - Wazonek17
wtorek (03.03) - Paula P.
środa (04.03) - Wazonek17/JoannElle
czwartek (05.03) - Pietraszka
piątek (06.03) -
sobota (07.03) -
niedziela (08.03) -
poniedziałek (09.03) -
Poproszę sobotę 7-go
anima_a pisze:Chyba kaloryfer w szpitaliku jest zapowietrzony, bo jest ciepły tylko w jednym miejscu, a w pozostałych w ogóle
JoannElle pisze:anima_a pisze:Chyba kaloryfer w szpitaliku jest zapowietrzony, bo jest ciepły tylko w jednym miejscu, a w pozostałych w ogóle
A ile jest stopni w pomieszczeniu? Bo jeśli było więcej niż 20, to kaloryfer sam się wyłączył. Tak działają termostaty
anima_a pisze:JoannElle pisze:anima_a pisze:Chyba kaloryfer w szpitaliku jest zapowietrzony, bo jest ciepły tylko w jednym miejscu, a w pozostałych w ogóle
A ile jest stopni w pomieszczeniu? Bo jeśli było więcej niż 20, to kaloryfer sam się wyłączył. Tak działają termostaty
Wiem jak działają termostatyale jeśli tylko kawałek kaloryfera grzeje, a reszta jest zimna to wg mnie kwestia odpowietrzania, bo sama pisałaś że kaloryfer się wyłącza, a nie grzeje tylko swoją 1/5
albo ja się nie znam
Dziś w szpitaliku było zimniej niż na ogólnym
JoannElle pisze:anima_a pisze:JoannElle pisze:anima_a pisze:Chyba kaloryfer w szpitaliku jest zapowietrzony, bo jest ciepły tylko w jednym miejscu, a w pozostałych w ogóle
Wiem jak działają termostatyale jeśli tylko kawałek kaloryfera grzeje, a reszta jest zimna to wg mnie kwestia odpowietrzania, bo sama pisałaś że kaloryfer się wyłącza, a nie grzeje tylko swoją 1/5
albo ja się nie znam
Dziś w szpitaliku było zimniej niż na ogólnym
Widać nie stygł równomiernie. A ile stopni było w tym szpitaliku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 69 gości