Ziemniaki kocham miloscia wielka ,wiec sobie je zrobie- lubie takie zagotowane w wodzie,a potem dokonczone na blasze w piekarniku
NIestety nie planowalam diety ,wiec w lodowce mam jeszcze rzeczy do zuzycia sprzed diety- moja slaboscia jest to,ze ja dlugo moge jesc jedno i to smao az mi sie znudzi,wiec staram sie zroznicowac

,ale tez jesc to na co mam ochote
Na razie sobie wmawiam,ze spodnie robia sie mniej opiete

na brzuchu
Ta dieta ziemniaczana fajna....kompletnie nie mam pomyslu co bede jesc w weekend-wtedy jestem najbardziej glodna i mam najblizej do lodowki
Z drugiej strony w sb bede w miesnym sklepie i kupie filety kurczakowe do zarcia i do zrobienia bieda zupy......chudej jak cholera,bo ja kocham zupy
Usiluje tez ograniczyc solenie ,a to nie jest latwe,bo lubie

Ciekawe ile wytrzymam bez podzerania łakoci
Ten rosol co mam przerobie na pomidorowa

i bede pilnowac,by nie zezrec za duzo

Najwieksze wyzwanie dla mnie osobiscie to nie zrec poznym wieczorem
Pije herbaty z mlekiem bo lubie- nie moge powiedziec ,bym byla glodna w te cztery dni

Starams ie jesc zlozone weglowodany i nie wpasc w szal owocowy ,bo owoce żrem a nie jem

- na kryzys glodowy mam w domu dwa jablka

jakby mnie napadlo- teraz przednowek ,wiec ciezko znalezc rzeczy fajne do salatek
Zaczyna za mna chodzic kiszona kapusta

- mzoe w sb sobie kupie

i bede wcinac z marchewka? Nie mam pomyslu z czym polaczyc ogorki zielone

Najgorzej to treoche scisnac rozepchany zoladek

jadlam bardoz duze porcje

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.