Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:kalair pisze:Mądra kobitka!
No ależ oczywiście! Wiem, że jestem mądra!
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
ale stron natrzepałyście![]()
![]()
witamy się pięknie na nowym wątusiu
MonikaMroz pisze:Hello
Kolejny wąt już a ja nawet nie wiedziałam
sistersy25 pisze:kalair pisze:Qrka, zaćmienie. Paczę, mam pierogi. Z serem. Ok. No to gotuję, kroje cebulki.. nalałam oleju na patelnię..
Wrzuciłam cebulke.. Ale coś mnie tknęło.. Nie RUSKIE, tylko z SEREM. Pisze se.
Paczę ja raz jeszcze,a to ze SŁODKIM serem ofkors!Łomatulu, dobrze, ze nie zdążyłam polać cebulką tych pierogów.
Byłby extreme..
Bożenko ja sobie ostatnio taki posiłek zaserwowałam
miałam straszna ochotę na ruskie i kupiłam z serem... po sprobowania zorientowałam się ze na słodko
![]()
Klaudia uwielbiam takie danie jak napisałaśrobiłam cześć wcześniej
chyba na weekend przygotuje
![]()
Witam Bożenko i Kretulki
Sihaja pisze:Cześć
Kulinarnie u Was wczoraj było
A ja lubię ser prażony - czy to oscypek, czy inny, zawsze serek jest pycha
Placki z cukrem jadł mój dziadek. Ja wolę ze śmietana
I w ogóle lubię jeśćMało rzeczy jest, których nie lubię. A jeszcze mniej, których wcale nie tknę. I z tego się cieszę, bo znam i mogę jeść duuużo różnych smaków
Zawsze współczuję osobom, które zgarniają za brzeg talerza - a to tego nie lubią, a to tamtego. Potem się okazuje, że ich dieta jest bardzo uboga. Tyle jest smaków, po co sobie żałować
bulba pisze:DzieńdoberekAle smaku narobiłyście
Serki uwielbiam w każdej postaci
Caragh pisze:Dorcia, ale tu nie ma czego współczuć. Jeśli się czegoś spróbowało i nie smakuje, to więcej nie jem i już
kalair pisze:no, ale to mówimy ogólnie, ze niektórzy wybrzydzają z każdą rzeczą. I połowy na talerzu nie lubią.
Caragh pisze:kalair pisze:no, ale to mówimy ogólnie, ze niektórzy wybrzydzają z każdą rzeczą. I połowy na talerzu nie lubią.
Na Twoim talerzu mi wszystko smakowało![]()
Za duża porcja, ale pyszna
Caragh pisze:Żałuję, że nie zrobiłam foty
Ale ogromny talerz, z którego wszystko spada, bo się nie mieści, to NIE jest odrobinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 27 gości