Spotkanie Południowe - ankieta

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Wybierz preferowane miejsce spotkania:

Ankieta wygasła Sob lis 30, 2002 10:09

Katowice
9
69%
Radzionków
4
31%

Liczba głosów : 13

Post » Nie gru 01, 2002 12:47

ryśka pisze:Dlaczego? Ja tam wolę Radzionków (mam bliżej :D), ale się dostosuję.
Biorę pod uwagę, że na miejscu np. Małgorzaty i jej mamy też wolałabym przyjechać do centrum dużego miasta niż się pchać na radzionkowskie (za przeproszeniem) zadupie.....

Dlaczego mi sie nie podoba? Bo mam dalej niz do Radzionkowa i nie cierpie Katowic. A co do zadupia, to obawiam sie, ze caly ten Slask to jedno wielkie zadupie (z gory przepraszam wszystkich bardzo emocjonalnie zwiazanych z regionem, ale mam prawo do wlasnego zdania, czyz nie? ;) )
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Nie gru 01, 2002 12:58

Wiesz Ivcia, są tu osoby z Krakowa, z Częstochowy, które mają dalej do Katowic niż Ty do Radzionkowa (o ich dojeździe do Radzionkowa nie wspomnę) i nie robią problemów, że coś im się nie podoba. W ogóle przestałam się w tym wątku wypowiadać, bo widziałam, że to nie zmierza ku niczemu dobremu. No i nie pomylilam się.
A juz najmniej rozumiem prosby niektórych do mnie na pm, żebym głosowała na Radzionków, skoro nie będę mogła przyjechać. Całe szczęście ta ankieta mówi sama za siebie.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Nie gru 01, 2002 16:49

BarbaraF pisze:
kinga i dzidzia pisze:A ja ani to, ani to bo 07.12. mam sobotę z jogą :lol:
Bawcie się dobrze :wink:

cały dzień masz jogę?

No przez większośc dnia. Bo to takie specjalne jest spotkanie - ćwiczenia, jedzonko, wykład i film :lol:
Kinga & Obrazek - Dzidzia i Prot

kinga i dzidzia

Od: Wto lip 16, 2002 18:59

[poprzednia]