Wrzuciłam cebulke.. Ale coś mnie tknęło.. Nie RUSKIE, tylko z SEREM. Pisze se.
Paczę ja raz jeszcze,a to ze SŁODKIM serem ofkors!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:haha no by było. Może to by nawet pasowałoKto by pomysał np żeby jeść wędzony ser z dżemem
albo placki ziemniaczane z cukrem
A pewnie komuś się wysypała cukierniczka na kupe klaców, szkoda mu było wyrzucić i wszamał ze smakiem, bo okazało się pyszne
klaudiafj pisze:haha no by było. Może to by nawet pasowałoKto by pomysał np żeby jeść wędzony ser z dżemem
A pewnie komuś się wysypała cukierniczka na kupe klaców, szkoda mu było wyrzucić i wszamał ze smakiem, bo okazało się pyszne
Caragh pisze:Klaudia, fuuuNie tknęłabym ani jednego, ani drugiego
anulka111 pisze:Mam juz zamontowane rolety od strony ulicy- koniec Big Brothera![]()
Bede z doskoku bo mam sadny dzien w papierachczyli jak zwykle
anulka111 pisze:klaudiafj pisze:haha no by było. Może to by nawet pasowałoKto by pomysał np żeby jeść wędzony ser z dżemem
PLacków z cukrem nie rusze, ale za to dzem z bialym serem chetnie![]()
Co ja pisze - jestem na odwyku cukrowym trzeci dzien- jakos idzie-ani razu nie poslodzilam herbatyZAstanawiam sie ,kiedy organizm da mi znac ,ze bez cukru nie da rady- no chyba ze jak alkoholik sobie wmawiam
klaudiafj pisze:No a oscypek z żurawiną? To też wędzony ser z dżememJa lubię takie smaki kontrastowe. Placki kocham ze śmietaną i cukrem - ale nie że polane tylko obok cukier i śmietana. Nie ma co - jutro będą placki mniam
Ser biały z dźemem pycha!!! I masło orzechowe z dżememNie żebym miała jakiś problem, że wszystko jem z dżemem - praktycznie nie jem go w ogóle ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, pibon i 24 gości