Żeby nie zapeszyć, ale nie mogę się powstrzymać - dostałam informację, że chłopak chce zaadoptować dwa koty. Informacja od DS, do którego trafiła Solejka. Ten dom to jest dom nad domy - zatem na wstępie taką rekomendację można przyjąć. Oczywiście od razu poszła informacja o Zuzi i Mani. Zatem kciuki, żeby chłopak się zdecydował i zdecydował się na Zuzię i Manię ... A potem będziemy działać
z dostawą do domu Olu, czekam na telefon od Chlopaka. U mnie bez zmian, nikt sie nie odzywa. Z dobrych wiesci to ludzie rozwieszaja ogloszenia i rozsylaja wiadomosci dalej. Ogloszenia Cat Angel tez poszly w ruch. Czekamy.
Na razie do Chłopaka poszedł mail ze stronami, na których jest informacja o kotkach. Spokojnie - ja jestem jednak bardzo emocjonalna i może zbyt pozytywnie przedstawiłam sytuację
No znowu ja emocjonalna baba - zadzwoniła do mnie dzisiaj Kasia, że dzisiaj będzie wizyta Pani, która baaaaaaaaaaaardzo zainteresowana jest adopcją kotek
Pani z kocim doświadczeniem, więc na pierwszy ogląd potencjalny domek dobrze rokuje
do tego Pani jest doświadczona w opiece nad kotami, jedna jej dotychczasowa kotka odeszła w czerwcu w wieku 18 lat, a druga wczoraj, mając 17 lat . To chyba o czymś świadczy Lecę na drugi wątek przekazać wieści....