W nocy zjadł, rano nie chciał. Przyszedł Justyn, Ignaś wściekły stał nad pustą miseczka i darł się w niebogłosy - jeść! jeść!!! jeeeeeeeść.
Nie pojechaliśmy, od jutra rana znowu bloczki startowe, przegląd sytuacji, decyzja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Ignaś Was wykończy i nie wykluczam, że robi to celowo.
koty, wbrew powszechnej forumowej opinii, bywają złośliwe....
felin pisze:Ja myślę, że on chce, żebyście się do niego przeprowadzili
casica pisze:Basiu mogę się pochwalić?
casica pisze:felin pisze:Ja myślę, że on chce, żebyście się do niego przeprowadzili
Jasne, wtedy mieszkając z Ignasiem, po kilka razy dziennie będziemy jeżdzić do weta z nierobami z Kopcińskiego
Regata pisze:casica pisze:felin pisze:Ja myślę, że on chce, żebyście się do niego przeprowadzili
Jasne, wtedy mieszkając z Ignasiem, po kilka razy dziennie będziemy jeżdzić do weta z nierobami z Kopcińskiego
Zawsze możecie się podzielić i wymieniać - raz Ty u Ignasia, raz Justyn...
Bungo pisze:casica pisze:Basiu mogę się pochwalić?
Jasne - nie musisz pytać
gosiaa pisze:Kasia, się przypominam
Regata pisze:casica pisze:felin pisze:Ja myślę, że on chce, żebyście się do niego przeprowadzili
Zawsze możecie się podzielić i wymieniać - raz Ty u Ignasia, raz Justyn...
AYO pisze:Brawo!
Gratulacje.
I ten biedny, tydzień głodzony kotek, wgryzający się w razowy chleb
skaskaNH pisze:No, to rozumiem - Dzygit został sławny![]()
Basiu, przeczytałam, tekst świetny
A tak przy okazji: Mikuś, żebrzący o wszystko, Misia i Maciek podjadający sałatę i natki warzyw- hihi, skądś to znam
skaskaNH pisze:No, to rozumiem - Dzygit został sławny![]()
A tak przy okazji: Mikuś, żebrzący o wszystko, Misia i Maciek podjadający sałatę i natki warzyw- hihi, skądś to znam
Bungo pisze:skaskaNH pisze:No, to rozumiem - Dzygit został sławny![]()
Sorry, że Cię nie zapytałam o zgodę, ale pisałam na cito. No i zmieniłam Cię na Karolinę, bo by się Kasie w tekście pomieszały...
Nie bij
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, muza_51 i 15 gości